27 November 2009

~salam salam salam~

Salam..
Kaifa halukum kawan2ku..
Lame dah x update post sejak..sejak..
sejak update sal Peraduan PTS yg mmg gempak sgt..(walaupun x dapat lagi nk masuk)

apepun..lupekan pasal contest PTS..
today is !!!
HARI RAYA AIDILADHA..

untuk semue umat islam di muka bumi ini ..ema nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..
pasti ade yg tgh mengerjakan haji,sedang sembelih lembu (dgn ihhhhhhsaannn) atau tgh mkn..puase ker??


untuk lembus2 sekalian

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


untuk kawan2 n family


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


x dapat jugak nak balik Perlis..SPM..
BTW..rakan seperjuanganku ade lebih kurang 30 days lagi..!!
pejam celik pejam celik..sampailah result day 2!
4 SPM students selamat berjuang n jgn syok sgt nk sembelih lembu 2..

P/S:bnyknyer iklan PTS d blog kakak2 n frenz..my work is succeed

16 November 2009

Saya Mahu Hadiah PTS !






Dear Yayah
,Sarah dan...,Siri Aku Mahu,Melah Melia,Impiana,Dunia Sains Aiman,quran saintifik dan resepi kejayaan..

Apa persamaan kesemue buku yang saya nyatakan nie?
ini adalah cetakan PTS publications.!!
ADER SAPER MINAT BUKU PTS??

tentu ramai yang menjawab yer..t'masuk saya
Kawan2 nampak x banner sebelah nie>>
sudah tertera peraduan saya mahu hadiah PTS baca & menang..
Macam maner nak men?herm..



Font size




Kalu kawan2 ingin tahu dengan lebih lanjut silalah TEKAN BANNER SEBELAH ini untuk ke laman web peraduan saya mahu hadiah PTS...sekarang juga!
arigatou gozaimasu!


Saya mahu hadiah PTS..Saya mahu hadiah PTS..saya mahu hadiah PTS..Saya mahu hadiah pts!
apa hadiah PTS?? Tekan laa banner sebelah ni untu
k ketahui hadiah yang ditawarkan..Sedikit usik2 di bawah

Hadiah utama:




Tempat kedua:



Hadiah ketiga:


hadiah mingguan:



Nie plak hadiah mingguan yang disediakan kepada pemenang mingguan 6 minggu b'turut2..dan Peraduan saya mahu hadiah PTS bermula 21NOV hingga 3 JAN next year!

Ikutilah langkah-langkah mudah ini untuk memenangi hadiah-hadiah yang saya sebutkan.


-- Beli buku PTS bernilai RM25 dalam satu resit
-- Isi borang dengan jawapan yang betul dan kepilkan resit
-- Hantar borang ke dalam kotak peraduan @ poskan ke alamat yang tertera.

antara kedai yang terpilih untuk menjadi wakil peraduan PTS di terengganu..


Sila tekan banner sebelah/atas untuk access ke peraduan dan ketahui cara2 n syarat bermain!simple sajer p'mainnnyer..SPREAD TO YOUR FRIENDS ABOUT THIS NEWS

p/s: saya nak set perpustakaan mini PTS!!Buku!Buku!buku PTS!!

12 November 2009

'Tick Tock Tick Tock'

Tick Tock...
the mouse in on d clock,

Salam..Today is thursday 12 nov..wow..deras mase berlalu..Dh 2 mnggu x update blog..mungkin my time..xpi ingt nak update next week (after last day sklh cenin nie).HE3
1 more day 2 school....can't wait!Tapi sedih :( sebab xleh laa jupe kwn selepas nie..rindu plak ke sklh rasenyer bile dok kat umah..HA3
herm.ikut kalendar sabtu nie jamuan pss cenin last day sklh...ckp psal sklh n jamuan

PASCA pmr dh labuhkan tirai selasa br nie..jamuan diadakan kt drl hikmah d mana pelajar melimpahi venue..x selesa tempat,nk wak camne dewan abbas 'dirampas' oleh F5 4 rehearsal graduasi dimana b'langsung xd..
Sengih laker tch salmi kater..'PASCA PMR dh habis..fhm2 laa..'
ape fhm2 2..fhm jelar..x kn x fhm..fhmila aper yg anda faham tntg faham,kalu x faham x pyh lah fhm nnti susah nk faham..buat2 faham jela..KK.THUMB UP!







Cuti nie x tahu dah nak wak per..he3,x sangke plak saye t'sangkut ngan 1 games ni..pernah dgr kot.'DINER DASH' lom dgr??herm..x maen games kot..saye??
sekali sekale men laa nk lepas stress seharian.
leps t'sangkut ngan men 'diner dash' t'sangkut plak ngan games '..dash' yg len..azieni..
ade spongebosh diner dash tau..bez.ha3



cakap psal games jer..cakap psal last movie yg saye tgk n suker..bg p'mint disney movie n series..jgn lupe tgk ' Wizard of Waverly D Movie' kalu kt tv hujg bulan nie kuar..tgk jela kt u tube..boleh men rewind n foward bnyk 2...

kalu nk cakap psal movie kat cinema no thanks..!

cakap thn depan laaa lepas kluar TV..kawan2 dok sibuk ckp nk tgk 'pisau cukur' - xder pisau cukur kat umah (nk tgk kapal jer) n '2012'..

kklaa..idea nk tulis simpn next week..anyway..next week mngkin upload beberapa gambar n sedikit kenangan pelajar 3AK! PELAJAR 3 AL KAUTHAR i would like 2 say



CONGRATS 3 AL KAUTHAR!!!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...