25 January 2016

Buat Lawak ke?





Assalamualaikum


Ha3. 

Usually keyword yang direct masuk blog Ema benda yang berkaitan fakta, akademik, etc. 

Tapi hari ini sahaja ada orang taip keyword ni, dan hit resultnya.......dapat masuk blog Ema

Entah apa motif 'user' taip keyword kat bawah nie..







Think positive, 
mungkin tuan empunya nak tengok impression orang pada dia waktu sekolah dulu..
Atau mungkin ada orang nak 'stalk' dia..

*cough3*, kalau dah tetap tarikh, jangan lupa la ajak geng2 Tok Jiring 7eleven.

owh....siapakah 'dia' di Tok Jiring?
kesian orang yang nak tau jawapan tu..

Ema tak berapa kenal dia tapi my impression dulu kala...
Very Bright Student in the class and in SeMenTokJi. 
That's all

The End


8 January 2016

Emosi selepas Exam


Assalamualaikum

Another normal day, yang mana bibit selepas exam macam satu declaration  'penaklukan dunia' atau  'Missing-in-Action'







Macam biasalah. Nak g outing la, tengok wayang la, mengadap laptop la, pergi enjoy la...

Untuk Ema... 
Take the earliest bus to hometown..
No more waiting..Yess


After Exam kadang-kadang ada mix emotions like




' When the right answers kick your brain'








'When people discussing the answers right in front of your face...'





' When you remember stupid things you did in exam.....'






'When you know you cannot answer one question correctly...'






'When you finished the last paper...'



kih3...Don't destroy all of your notes.It may help you someday...



Even though I have all those feelings, in the end i tell myself that..




 *pasang lagu pharrell williams - HAPPY*




p/s: ugggh..dah tido before pukul 10 malam tadi. Headache punya pasal. Bangun pagi pun still rasa macam ada orang cucuk otak kiri nie.. There go my logical side of brain



2 January 2016

Taini FC


Assalamualaikum


Selamat Tahun Baru 2016 

 Giant nak ucapkan Selamat Hari Lahir Kak Tasnim, bak kata Iman, Taini Tasnim.. Hik3

Habis exam Basic Genetic Engineering tadi ingat nak makan nasi kukus Mama, tapi ramai sangat orang serbu...Budak UIA pun ramai..

Tapi singgah MYNY Bakery. Bukan nak makan nasi, tapi nak beli kek untuk my idol. 
Telinga Ema sumbat ke apa, salah dengar harga kek sepotong..Ingat murah, belilah 2 potong. Kih3. Nasib tak beli sebijik. 1 for me and 1 for kak tasnim to choose.



Murah rezeki Kak Tasnim rupanya hari ni. Bila masuk bilik Kak Tasnim,

OH MY. 

Ada orang dah belikan kek MYNY sepotong untuk Kak Tasnim..........
Nasib baik tak sama jenis........


Mine was Chocolate Chip Cookie Cake (recommended) and MixBerry Cheese Cake.. New York Cheesecake is not my style. Prefer Japanese Cheese Cake..Yum3.
 oh, harga dia RM 7.31 each.




P/S: I just spread the red-haired Snow White effect to others...peace...


Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...