8 December 2013

IIUM kuantan Open Day 2013


Assalamualaikumm..

Salam sayang dari UIA kuantan.
Alhamdulillah, UIA sempat mengadakan IIUM Kuantan Open Day (IKOD) 2013. Pelbagai aktiviti dijalankan sepanjang minggu - explorace,konser amal, ceramah, karnival jualan, pesta coklat n pastry fair, blood donation, IIUM Got Talent...







Ini Mr.Stevia. Daun dia sangat manis. Mcam tebu..bahkan boleh menggantikan tebu sebab dia rendah kolestrol.

Errr..yang ni  pokok peneman nak tambah greenery environment dalam bilik (??)
.species Crasula prostulacea AKA adik beradik kaktus.



1st time makan ..yaki. First ebiyaki ever. Oishikatta~~ 


 Epic Fail guna chopstick. Tapi nak jugak dapat mood makan ebiyaki japanese style walaupun hampir menghancurkan tekstur.




Owatta!


 Chocolate fountain yum yum..Dissapointed sebab pastry kurang


Second day, Kaniyaki-desu!


Nampak macam Cameron Highland dah dekat mahallah UIA.This is before banjir melanda...




2 minggu lagi untuk habis lecturer week this semester. Kuiz, lab and lab, assignment..presentation..kuiz lagi.Hujan lebat dah kurang, tapi hujan tetap hujan walaupun renyai. Duduk atas bukit lagila menggigil nak mandi pagi. He3, mungkin ada orang tak mandi pagi *huk3*...Saya mandi!

Pesanan ikhlas dari Ema kepada kawan UIA tu, tengok-tengokla jalan yang nak lalu tu.Takut tersangkut dekat seberang, tak boleh jugak balik UIA T.T



Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...