27 August 2015

Waiting for endless time


Assalamualaikum


This week is probably one of the hectic weeks and week full of juggling. Most of the time was occupied with things that i used to find it can be rather useless but also peaceful thing. Waiting. 




At first, people doesn't mind waiting. including me. Time flies when you waiting for someone especially when you busy doing something else to fill in the gap...But,what if you don't?

You have to wait for an awful amount of time (which you don't know!) again, again and again....



minutes? hours?.....or half your day.....just waiting....waiting for something that could happen or never happen..


That what was happening to me everyday..waiting. initially i'm ok. But after days passing by and it keeps happening everyday. I became mentally tired. Very tired. My friend said you were given a big test this week. Only Allah knows how much. 



That's okay. 

Alhamdulillah. Allah gives me this test to help  remind me of Him. How far i am from Him so I can become closer to Him.



Next week will be a pressure  week and it happen to be my last week after 3 months of Holiday. I need to give all out for the big test next week. Inshaallah.




Sometimes, if you want to become stronger, you just need a little bit of challenge and test.

p/s : Tahniah kak dilah and Anuar! welcome baby aryan! baby biotech pertama 

26 August 2015

wordless wednesday~ mencabar mentaliti


Assalamualaikum


sanggupkah yang dah lulus JPJ untuk re-test JPJ balik?


14 August 2015

I remember my 21



Assalamualaikum and good evening


Waktu sekarang ialah

9:55 pm


Umur Ema sekarang is officially 21 tahun 0 bulan 0 hari 0 minit 0 saat





Tahniah dan bersyukur sebab dapat bernafas selama ni.




Since my family is big (10 orang jer), one of the problem in birthday celebration is...forgetting about birthday! yes. Selaīn daripada lupa nama (hak3).

Ema pun dah terbiasa kalu famili sendirī lupa, apatah lagi kawan2.
Sejak 5 hari lepas, ada 2 orang classmates sambut birthday. 
Apa lagi, pagi-pagi buta dah masuk mesej wapp group biotech dengan ucapan hari jadi yang dicopy paste secara berantai.
Well for me....mesej wapp group biotech today is.......SILENT with no birthday wishes.
Reason?

Diorang tak ada terima notification dekat FB.
Why?

Sebab Ema tak ada Facebook...






i'm not sad people!

HA3... i'm totally cool and rilex~chill~ no offence



Except for this mesej. Dalam 83 orang classmates Ema, dialah satu-satunya yang wish (Ema tak bunyi macam pathetic kan?)
BUT..this is what she sent



           



Ha3. Bunyi macam 50/50 yakin..zan..mungkin dia īngat sebab Ema hack telefon dia and mark kalendar 14 Ogos......

owh tak..tu handset kakak Ema.....
Anyway thanks nani. 
it reminds me of a quote in Harian Metro today
"...Tokoh penyair dan penulis Maya Angelou pernah berkata manusia akan lupa apa yang kita akatakan , apa yang dibuat kita, namun tidak akan lupa yang kita buat mereka rasa."
So, for today occassion, kitorang makan steambot kat rumah and mak beli 5 potongan kek yang berbeza dekat Secret Recipes. Sekarang dah jarang beli 1 biji kek sebab tak habis..lagi2 kek aising manis tu. Dengan kek yang berbeza perisa, bolehla kitorang pakat ramai2 scoop kek2 tu. yum3

But esok birthday kakak ipar dan tulat nanti birthday adik bongsu pulak......
~Lalalalala~


p/s: Tomorrow is last day of Syawal

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...