25 January 2016

Buat Lawak ke?





Assalamualaikum


Ha3. 

Usually keyword yang direct masuk blog Ema benda yang berkaitan fakta, akademik, etc. 

Tapi hari ini sahaja ada orang taip keyword ni, dan hit resultnya.......dapat masuk blog Ema

Entah apa motif 'user' taip keyword kat bawah nie..







Think positive, 
mungkin tuan empunya nak tengok impression orang pada dia waktu sekolah dulu..
Atau mungkin ada orang nak 'stalk' dia..

*cough3*, kalau dah tetap tarikh, jangan lupa la ajak geng2 Tok Jiring 7eleven.

owh....siapakah 'dia' di Tok Jiring?
kesian orang yang nak tau jawapan tu..

Ema tak berapa kenal dia tapi my impression dulu kala...
Very Bright Student in the class and in SeMenTokJi. 
That's all

The End


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...