17 May 2010

~my first award-arigatou~

Jeng Jeng!!!

Hooraayy~my first award as a blogger..

HUK3..


mula2..terima kasih saya ucapkan kepada kak sarah beri awward nie..
Terima kasih kepada kak sarah sebab masukkan saya dalam list kak sarah..
terima kasih kak sarah sebab ader blog yang serba pink indahnya..
terima kasih kak sarah sebab dapat jugak award nie,kalu x ..saya x boleh ..he3
Apa pun..syukran jazilan jiddan jiddan sebab berikan award nie...

**************************
NEXT AGENDA

1.Ema kena pilih kawan saya yang 'cantik' blognya..pendek kata berkenannn di hati~
2.sesiapa yang terpilih perlulah melakukan seperti dibawah
  • buat entri pasal award nie
  • copy badge ' beatiful blog award'
  • ucap terima kasih dan letak link pemberi
  • senaraikan blogger penerima award yang baru

yang ema kenang kat hati dan selalu view DITOLAK pula yang sudah menerima award nie..


  1. piqa ~macam2 la anak muridku tulis..setiap hari ader pnyer citer~
  2. elia ~orang baru SHAMS
  3. kak ain maisarah -_-'
  4. **antara bloggerz yang telah 'dicop' oleh kak sarah T.T**
  5. Fatin~
  6. KAK B2!!
  7. ~KAK sarah~

2 la nama2 bloggerz yang terpilih..kalu rasa dirinya terpilih dan memang layak dapat award nie..ambikla..janganlah luper..kongsi2 la ke orang,jangan syok sendiri pulak tak nak pilih bloggerz yang lain..OKK!


p/s: Pekse luser dan ema masih bermain dengan internet..herm..

2 comments:

Syauqatul Wardah said...

suke3!!! ^_^
kak b2 suke! yay2, dpt anugerah
syukran ya habibati!! muah!

ni anugerah ni..xleh bagi ke Ema balik ke,haha

uwmaisarah said...

hahaha..kak b2 ni plek opmo..hehe

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...