2 May 2010

~me,step to the future!!~

~Salam pembuka bicara Ema....
.....
.....
.....
Sebenarnyer..Ema sendiri tak tahu nak tulis apa kat dalam blog nie..
walaupun dalam hati Ema banyak gusar,kekeliruan,dugaan dan macam2 yang dah berlaku di sekililing Ema..luaran dan dalaman..


#1
Let's see..
Last week,sekolah adakan minggu koko..yang mana Ema telah catat sikit diari pasal 2 dalam blog lepas..Hari Selasa hari kemuncak koko..He3..kemuncak jugakla bagi Ema sebab Ema x boleh merasai hari koko dengan 'selesa' tahun sebab tahun nie Ema kene jaga gerai for 1 st time..
Saper punyer idea la nak buat gerai 2..
Mari sini nak beritahu...
Gerai 4 AL KAUTHAR mmg HAVOC setiap saat katekan..He3..
Ya Allah..pengalaman pertama kitorang.Mmg huru hara setiap saat,minit..memang banyak masalah timbul.Tapi 4 al-kauthar tetap berdiri teguh dan menimba pengalaman manis untuk dijadikan pengajaran di masa hadapan..
Insya-Allah,Ema akan upload gambar hari koko nanti eh!
dengan pasukan nasyid :D , adek haziq *_*.Kawad *0* ...sumue ader..~amin~


#2

Pengakuan Ema seikhlas hati..
Ema nak mintak maaf kepada kak F5 ..
kenapa?
Entah..buat sebahagian kak f5...
Ema nak ucapkan mintak maaf banyak2 sebab hati Ema kate suruh mintak maaf...
Hati Ema merasakan ketidakpuashatian kak F5 kepada Ema..Ema nak mintak maaf..
Ema cuma harap kak F5 boleh maafkan Ema seadanya...

#3
Kawan2 perasan?
bloggerz yang membaca Blog Ema sejak dari post pertama iaitu maser dari tingkatan 2 perasan?
Ema pun baru perasan..
Betapa bezanya cara Ema menulis blog..
Dari seorang yang x matang...meningkat remaja..
T.T
Tapi sejauh mana Ema menjadi menuju kematangan! EMA TETAP CHAIYOKK!!!
Ema dulu = Ema sekarang = Ema masa hadapan..

p/s:Syukran buat keluarga 2 AI o8' sebab tunjukkan Ema dunia blog..Masih lagi ingat maser 2 ader orang tulis adress link blog kelas 2AI kat papan hitam(banyak kali)..(saper eh?)..1 bulan 2 bulan tu baru bukak dan start dari 2 ia menghubungkan Ema dengan dunia Blog..Terima Kasih :D buat siapa yang bertanggungjawab 2..

#3
Tahniah buat kak2 abg2 yang berjaya masuk IPTA /UPU dan seterusnyer...
Buatku kakakku juger yang bakal melanjut pelajaran Ke UiTM Dungun bersama dengan kakakku yg sorang lagi..


#4
  • Mid-Year lam 2 minggu lagi
  • Bio blum masuk lagi bab 5
  • Fizik masih lagi x faham konsep
  • Add math asyik lupe formula
  • kimia ,ion,cation..atom.....
  • Sej..peristiwa Tamadun yang banyak kene ingat(saper la yang buat silibus panjang sangat niee)
  • PSI haji...oo..haji..bile la Ema boleh g haji..T.T
  • BAT...i'rab..OHH..baru perasan..kalu masa SMR selalu kene hafal perkataan...Tapi,sekarang..
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!


p/s:mintak maaf..blog Ema 'Emo' sket..lepas 2 mendalami hati Ema yang x sepatutnya dikongsi ngan orang lain...sebenarnya..Ema pon x tau nak tulis apa kat lam blog..HAHAHAH..hahahaa.ha..a.....-___-'
(aper la nak jadi ngan Ema nie...kate nak matang..T.T)

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...