27 May 2010

~exam diary : 7th day~

7th day....(ADDITIONAL MATH I AND II)


Salam~
wipeee..today i'm happy..sebab ada,add math..
Oh,x sabar nak jawab kertas..(terutama loarithm =)..ema x suke log,rungsing..xpi ema suka jawab..mencabar..sebab banyak law yang belit2
So,nie cerita awalnya pasal hari nie..
Cg Raina masuk kelas bagi kertas add math..
OHH..nmpk kertas rasa teruja nak jawab..
sampai satu saat,orang tanyer..' Add math I ker II lu..?'
deras2 ema tengok kertas atas meja..tulis molek2..'ADDITIONAL MATH 2'
bulat mata Ema tengok..
Bukan add math I lu ker..molek2 jer dalam jadual add math II
sampaila saat cg Raina pon kelam kabut 2x dari kitorang..
ader yang jahat2 tu,die p skodeng kertas soklan Add math II..
akhirnya,4AI mengesahkan math kerts 2..fuh~boleh jawab dengan aman...
TAPI!!!!!!!!
Bahang menjawab baru bermula....
dalam masa 2 jam memang x sempaaaattttt....
ohh..1 jam nak terakhir pun dah terasa cam x sempat...ketar tangan nak menjawab + soalan banyak tinggal..
ha3,yang peliknya masa nak habis time periksa 2 la idea formula nak jawab mari..ish2
lain kali ketuk pintu masuk lalu laa..x payah tungu2 kat luar ...masuk la dalam otak terus...kan senang jawab. (aper ema belebel 2?)
..last2 ader la soklan yang tulis setakat faham...
Paper I (yang sebenar)
YAHHHH!!nie la masa dan peluang terakhir untuk claim semula markah yang hilang disebabkan cuai masa paper II xdi...
sekali lagi situasi menjadi sama macam paper I,idea datang masa 1 jam terakhir..I JAM!! 2 dah kira kesuntukkan masa bagi add math..
alhamdulillah..syukur..soalan x memutar kepala...(KECUALI LOG n INDEX..soalan cepumas n fav..mmg rungsing)..
Wal-Asr...ema ada extra time untuk cek semula soalan dan baiki kesalahan..alhamdulillah..
~doaku agar dapat keputusan lebih baik dari TOV,terutama pada Fakh..dan kawan2 yang lain~
I'M OFF..ema nak golek2 atas katil jap~cuti kan ~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...