30 January 2015

Hack result



Assalamualaikum


It took me three days to build up my courage and open the website.........
Result out Rabu lepas. Ema asyik delay delay and delay jer nak bukak website UIA and tengok result last exam. Takut macam anak ayam. Orang lain dah asyik refresh page. 

classmate A : Ada sape2 pandai hack tak?
classmate B : Hack. Nak hack sapa A?
classmate C : tulah sy dah lupa cara yg diorg prnh aja waktu CFS dulu.                      Hack result :P
*FACEPALM*






Berkat hari Jumaat kononya >.<.. Nak berkat apa result dah lama keluar, no miracle or anything can change that.



Finally..

Courage slap me in the face...Dengan sekali tekan without refresh..
Alhamdulillah..





Alhamdulillah. The best GPA so far n pass my CGPA expectation with a slightest margin. Terima kasih lecturers, classmates, lab mates and roomates, study mates etc. 

p/s: Minggu depan akan jumpa balik lecturers yang pernah ajar sem lepas.. Nak pergi asahkan parang dulu, sebab semuanya pakai tali pinggang hitam..


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...