14 August 2012

Watashi no tanjōbi


Assalamualaikum



Sebelum tu.Nak ucap Selamat Hari Jadi buat diri sendiri yang dah masuk 18 tahun!wee!.Alhamdulillah.Tapi lenguh betul la hari ni,ema baru selamat pulang ke Terengganu dari Petaling Jaya sahur tadi.Memang susah betul nak tidur dalam bas,bas tu lompat macam dalam kartun.Tapi,Alhamdulillah.Selamat juga sampai rumah.Kebetulan pulak balik waktu befday~lagila hepi.Tapi sedih jugak sebab tinggalkan UIA PJ.Tapi hati ni lupa betapa syoknya duduk kat rumah>.<.Bila sampai rumah,terus nak bergolek atas katil.Sejukkk~

Mid Sem Exam baru tamat tengahari kelmarin.Biologi.Boleh jugak la jawab.Ada sujek yang tough.Baru ema tahu maksudnya bila siapa yang dapat 1 tahun nie kena struggle habis-habisan.Lepas habis cuti,masuk final exam.Nak kena pulak lecture week 5 minggu sahaja sebelum final exam.5 minggu untuk 5 subjek.Tak boleh bergolek banyak-banyakla atas katil bilik tu.

Tapi nie kan hari raya~kena sambut jugak~lega tak ada periksa lepas raya.Macam SPM pulak bunyinya.Tak perasan tengok cermin, muka nie dah berkerut-kerut + tua ..hohoho.Tak pasal2 jadi andartu.Hak2,ke situ pulak da ema nie.

Kepada semua sahabat handai dan rakan-rakan kat UIA atau smkatj,happy eid  fitri dan selamat mengimarahkan 10 malam terakhir di bulan Ramadhan..
Jika ada jodoh,dapat la kita berjumpa lagi




No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...