23 October 2012

Sayang tapi...


Assalamualaikum



SELAMAT PAGI TERENGGANU!

Alhamdulillah.Musim tamat sem 1 dah start.Kelmarin dah selamat menjawab biology I dengan cepumasnya.HE3.Walaupun apapun keputusannnya.Redha jerla yer.Habis biologi,terus kelas ema pergi Wendy's dengan lecturers untuk "lunch party",sekadar isi perut kosong dan berbual2 dan ber"galok2" dengan madam2.Malamnya pulak terus naik bas untuk balik ganu.Dan Alhamdulillah,sampai jugak kat rumah nie...Tapi sedih betul la sebab terpaksa tinggalkan bilik yang macam rumah sendiri.Lepas bilik jenis apa pulakla ema dapat...Tak lupa jugak roomate yang kusayang yer..*siapa rasa dia roomate mama senyum2 la yer*

Last biology class at library

With my beloved chemistry lect..She's soo young.

OH.this one is also my chem lect.But for practical class only.


Mintak maaf la banyak2 kepada blog yang ku sayang nie.Sayang,tapi..sibukla pulak.Nak tulis post , banyak idea cuma tak tertekan "create post".Usahkan nak tekan create post,nak bukak blog pun payah.Jadi mintak maaflah kepada orang awam dan blogger2 lain yang tinggalkan mesej pertanyaan kat shoutbox  dan comment entry.Tak terbalas ema.Insya-allah,cuti 2 minggu nie,Ema try la jawab apa yang patut,tulis post setiap hari jika tangan lembut bak softlan..

Insya-allah,Ema cuti 2 minggu sahaja sebelum continue dengan short sem selama 2 bulan kat UIA.Ema ambik Subjek Physic 1 dan religion in Malaysia untuk tempoh yang singkat.Tapi,mungkin tak rush macam normal sem nie.Buat yang terbaik untuk short sem,sem 1 rasanya macam tak mantap mana sangat.T.T



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...