12 November 2012

Majlis Tunang



Assalamualaikum


HO3.kelas dah stat tadi.30 minit jer daripada 3 jam sepatutnya.Nak buat macam mana,1st class for physic.16 orang jer yang datanG...kehadiran full.Madam ingatkan datang separuh jer,almaklum,ada orang nak buat cuti sendiri  minggu nie..

Sebelum tu,ema nak share majlis ema >__<.HIK3.Bukanlah,my big bro punyer la.Kita tukang angkut barang jer.

Alhamdulillah,majlis pertunangan selamat diadakan dekat Dungun,Sabtu lepas secara sederhana..Ema excited sebab first time dalam family adakan majlis sebegini.Walaupun ringkas,akan terpahat dan terukir dalam kepala dan kelopak mata.
Sebab lain ialah..........Ema tak pernah jumpa Kak Shima aka tunang abang >.<..Walaupun  pernah tengok gambar jerr...sabtu lepas dapat tengok Full View secara live..Comel lagi lawa!Tapi bila pakai Makeup dah nampak lain sket,tak ada makeup pun still putih bak tepung gandum.
Tapi part tak bestnya,Ema tak ambil gambar pun dengan bakal kakak ipar.T.T.Tak ada pulak kenangan.



Nielah Kak Shima.Entah masa bila pulak mak ema boleh pakat pakai baju warna sama dengan kak Shima..

Karat lagi doodle ema..Tak cantik macam tuan asal..

6 comments:

Nabihah Ramli said...

Tahniah mama!!! lawa bkl kakak ipar tuu! :)

Ema said...

Wah..ada pulak yang kenang.Ikut bakal adik ipar diala tu(HEM3)^_^

.Sama2.

Nadhrah~yuhuu said...

ingatkan memang kak Ema tunang tdi...ha..
Shima ~ Salma hah..sedondon

Ema said...

Wah2...Boleh jer ^_^.Tapi calon tak jumpa..

Nak lagi sedondon?Befday kak shima sehari selepas hari jadi kak Ema..Sebab tu la abang kak Ema tak ingat hari jadi kak Ema this year,dia ingat hari jadi org lain rupanya ~_~

Anis Diyana said...

erh,muka dia mcm ada iras2 Ainan Tasneem lah!

Ema said...

YE KER..Tak perasan pulak..La,rupanya bakal kakak iparku ainan tasneem T.T

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...