22 December 2012

Out of the rain



Assalamualaikum


Firstly,minta maaf dengan blog sebab panggil sarang nangka.Walaupun ema tak tahu kenapa nak panggil blog nie macam tu,tapi,rasanya,blog ni berhak dipanggil seperti itu buat masa ini..


Wah.Tak percaya ema short sem nie terbang begitu sahaja.Secondly,tak percaya jugak kelmarin lepas result pmr (yang mana tak tahu langsung hari tu).thirdly,tak percaya yang junior2 sekolahku dulu dah jadi macam ema.Dah jadi EXXXXX.Tak percaya jugak SPM dah tamat..lepas ni diorang akan rasa apa orang lain rasa..
>tension nak ambil lesen kereta - naik bukit tak lepas2,takut stereng,nak kena jaga rumah 6 bulan - kena duduk sorang rumah lagi tu.kesian,lepas tu bangun tidur buat kerja sama (selalu) setiap hari selama 6 bulan dan jugak kekonfiusan nak masuk U apa langsung tak terlintas ..sampailah saat gilang gemilang ambil result SPM........

Panjang lebar Ema mengarut.Sebab lama sangat tak menulis.macam inilah jadinya..
Apapun.Short Sem akan tamat dalam masa..14 hari lagi.Insya-Allah,final last2 week nanti.malam,terus balik!
Sebenarnya anak2 ganu uia berada dalam kekalutan aka cacing kepanasan.
Dulu,kalau nak balik, tak usah pergi putra beli tiket.Tapi kita yang tunggu tiket sampai ke tangan ..
Dulu,tak payah pergi Putra naik bas,tapi bas yang tunggu kita dekat CFSIIUM. Semuanya terima kasih kepada GATE yang menolong anak-anak ganu kita..



Out of nutshell,Ema dan geng2 dah berjaya merampas tiket bas sani kat Putra tadi.Horey!!!!!Akibat lari dari plan asal(sepatutnya terus balik UIA,tapi melencong ke lain..),kami belari ke CFSIIUM di bawah hujan lebat.Tapi nasib baik ema bawak satu payung untuk dikongsi dengan 3 orang yang lain..




2 comments:

Kebahagiaan Hidupku said...

1 payung 3 orang...?? solid tu..particle vibrate at its fix pstion---teringat lak ke cg zul x/

Ema said...

Ha2.Mula2 3 orang,bila sedar impossible,satu payung sorang..
Dah rindu dengan Cg Zul yurp.Lepas SPM biasalah nak stat rindu + teringatkan cikgu2

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...