16 March 2013

Datang dan pergi




Assalamualaikum


Dah 6 hari pulang ke Terengganu,insya-Allah,malam ini ema akan pulang balik ke UIA pj,embracing for last 2 months dan jugak sambung ujian mid semester next weekend untuk bio,maths dan physics.

He3,adik-adik ex junior pasti dah berdebar kan sebab dah tahu next week result spm 2012 akan keluar.pasti korang berdebar + relax + maintain cool.Baru ema perasan,ema dah semakin tuerr.Sedihnya sebab tak dapat jumpa adik-adik junior.Lagi sedih sebab cuti mid sem minggu ini,hajat nak ke sekolah..nak dapat balik feel sekolah + tengok result adik2 yang cemerlang dan mengembalikan nostalgia lama (cewahh).Apakan daya,next week la pulak dia nak keluarkan result spm..bad timing.


Masuk final 2 months nie ema nak kena gear up  untuk well perform dalam akademik.yang kokurikulumnya....errkk..*tuuuut*
Nie tengah mid sem pun rasa macam final,walaupun carry marks puratanya 25% jer.dah banyak dah tu kot!Final 50%..lagi banyak......




i made this during my 1 week vacations.Itupun sebab my roomy sham teringatkan benda ni waktu kitorang packing nak balik kampung.Mek kema pulak lagi la tak ada kenangan pasal benda ni..=__=


err..bad graphic
Kawan baik ema masa sekolah rendah buat ini untuk ema masa darjah 4-5 kalau tak silap.Still keep it.

Ema tak study ker???
He3,luangkan masa untuk buat sesuatu selain study.ingatkan nak buat kraf pakai kain felt..ala,yang handmade casing handset,iphone etc warna warni.Tapi masa tak mengizinkan.Best main benda nie dari mengadap buku straight.KAH3..apa nak jadila ema =__=...

Duduk rumah nie pun bahaya jugak.Danger zone.Connection 24 jam.Suasana belajar kurang...rasa mood belajar pun kurang.....


2 comments:

SemuanyaOK ^^ said...

berdebar sy nak masuk alam baru institusi pengajian tinggi..hoho..
wow...hadiah darjah 4 pun still simpan..hehe
Alhamdulillah, result, lebih kurang ngan Kak Ema dulu =)..yatta

Ema said...

he3..tak usah berdebar.semuanya baik saje (ikut u mane la..)
Cuma pressure extra sikit.
Tahniah!!Lepas nie agaknya nak p mana tu?

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...