8 March 2013

Update Sarang nangka - Befday~




Assalamualaikum



Selamat Hari jadi mama yang ke 51!!Tak dapat celebrate apa2 so sambut jerla dengan beli kek untuk dimakan si pembelinya sendiri~
Ahad malam ni insya-Allah ema balik rumah untuk midsem break.Sebelum tu test Chemistry II pagi,lepas tu.SHOPPING@!!!!#!#!
Nak habis baucar buku yang tak habis lagi.Dah terbang sudah RM100 beli Biology text book,selebihnya ~~~uuuuuuu~~~

Azwa pergi mines sebab ada jualan buku Murah memang murah.1 buku RM1 paling murah..Tapi dah habis dah grand sale tu.Jadi MPH jerla jawabnya.Tapi tak ada pulak orang nak teman pergi mid valley.Siapa sudi jadi bodyguard ema (^_^)

Kelmarin pun stresss sebab kalkulator rosak sebelum ambil kuiz math.Memang tak fokus dalam kimia nak fikir pasal kalkulator.Selepas kimia,terus pecut balik bilik,tapi apakan daya,tak ada orang dalam bilik.Pecut lagi naik bukit cari mek kema untuk pinjam kalkulator.alhamdulillah,dalam masa 15 minit sempat jugak cari.TAHNIAH!he3,walaupun kuiz math susah , tapi anda dah buat yang terbaik~~~~

dekat 2 bulan tak berblogging,tak pasal2 cakap pasal kalkulator(?)..isu dunia sangat ker kalkulator?Nak cakap pasal isu dunia,isu malaysia sendiri pun ema  rasa belum puas membaca.Tapi isu ni bukan selalu ada kan.PEACE!.







Ni ex-tikus ema.namanya "Puffy" sebab bulu dia macam bulu teddy bear dekat Mydin


Raudhah Festival.Ini jerla event yang sempat ema handle bersama peers yang lain >.<.Aka Running man Explorace (?)
 May Allah bless us for our good deeds.Bring us to the straight path and always firm our faith to Him everyday.Insya-Allah.I love my family,friends and i want to love myself too.Love to prophet and Allah foremost.Insya-Allah.
 "Siapa yang kenal dirinya,maka dia kenal Allah"

2 comments:

SemuanyaOK ^^ said...

lama dah kak Ema tak muncul lam Dashboard..huhu,
macam enjoy je belajar bio..insyaAllah lah tu.
macam PSS lak buat explorace, hoho

Ema said...

Ha3..Dah ama tak dengar perkataan "PSS" tu..
Dah berbulan2 kot sarang nangka nie dibiarkan.rasa macam 1 bulan lagi kak ema update balik..kah2

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...