2 September 2013

Timeline August - NOW



Assalamualaikum 

1 bulan setengah tak mencoret.Entah kenapa malas nak mencoret.Hari ni specifically right now ada semangat nak coret.Nak recall what just happen in august until now.Untuk dijadikan catatan diari di masa hadapan~


Raya

Puasa and then Raya!
Raya  raya raya dan raya.

Birthday

Yes yes yes.Ema punya birthday.And then adik syahir punyer birthday.Selang 3 hari selepas hari jadi Ema.Sayangnya kitorang underway balik dari Johor jadi tak sambut mana.Tapi Ema buat kek moist untuk adik makan.And last week ayah punya birthday 29 august yang ke 55.




Perkhawinan

Sepupu sebelah ayah berkahwin dengan orang Johor.Jauh jenok larinya.Pesan mak - lain kali jangan cari orang jauh.Adik balas pula - "Doh mama.." aka "mama pun sama".My mom orang perlis khawin dengan orang ganu.

Lepas tu we r currently  in preparation untuk wedding abang sulung Ema oktober ni.Ema,mak dan kakak sibuk siapkan goodies.Untuk VIP kitorang semua buat sendiri,dari beg hingga ke isinya.Yang lain beli yang siap.Sayangnya balang Ema tak siap decorate sebab balang tak cukup.Tak apa,biar kakak ema siapkan.kih3.


nampak tak siap tuuue

Undergraduate

Alamak.Cuti dah tamat.3 bulan dah habis.So soon.Malam nanti Ema nak pergi kuantan untuk register dekat uia kuantan.Al-maklum dekat,jadi bertolak la malam.Sayangnya rasa sedih sebab tak expect akan jumpa mek kema,syam n azwa kat bilik.Anak-anakku!.Kih3.
Siapa roomate baru ema harap diorang macam roomates dulu.senang kacip.


banyak ker?ada satu lagi beg kuning belakang~


p/s:Tolongla ada orang ganu sorang selain ema.sorang pun tak apa T.T



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...