8 January 2014

Kau ingat?



Assalamualaikum


Masihkah Kau Ingat...First day registration kena tahan sebab tak ikut dress code >.<



Masihkah kau ingat..betapa loyal diri ini menjadi penyokong + cheerleader yang pertama dan terakhir




Masihkah kau ingat....betapa bosannya menunggu giliran untuk buat eksperimen dalam lab

Masihkah kau ingat.....Err...... We love you Dr.Phang although you like to give us Pop Quizzes until the last class.





Masihkah kau ingat....Kanak-kanak ribena yang teruja dapat naik bas Kilang..

Masihkah kau ingat....."API!!!..AYAM..api...Ayam..Api!!"

Masihkah kau ingat ..Secret Admirer yang tak berjalan dengan lancar ni..T.T

Masihkah kau ingat..." you ARRRRRRR the only exception.."



I'm sorry i did not participate much in the Interbatch Games 

Masihkah kau ingat,  pokok-pok..Eh! Sejak bila Qilah jadi classmate.Hehe.letak jerler


1 sem bersama-sama sisters and brothers yang  macam ....macam...he3, teruja lagi 3 tahun setengah bersama.HOHO!

Setiap kali pulang,mesti ada benda yang berubah kat rumah..kali pertama, benda kecil-kecil.Lama-lama, benda besar. 
Balik rumah pun dah rasa lain. Adik dah masuk Form 1, huhu.lagila rasa lain.

Tapi benda yang tak berubah, mestilah bilik sendiri~ Walaupun share dengan siblings, baunya tetap sama macam dulu.Duduk di meja study, open laptop...still has the same atmosphere bila duduk di meja study waktu high school....

Ishk3.Apasal emo pulak ending nie.Tak patut tak patut. Cuti 3 minggu jer sebelum stat sem II, manfaatla. 


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...