18 February 2017

Final Year Project #8 In slump



Assalamualaikum


Dah macam-macam ragam budak FYP tahun ni. Ema antara golongan yang tengah bergelut untuk buat satu benda yang simple tapi tak dapat nak buat. Duduk mereput setiap hari dalam Lab. 

Next week nak kena submit progress report lepas tu nak kena present. Diorang expect result, tapi result katanya banyak dah ke laut. Ema punya tak ke laut tapi tak turun dari langit. Entah apa salah silapnya. Pilot test ok, bila buat betul, KO







Nak kira bacteria atas plate,tapi...Nilah main dengan bacteria. Entah apa salah silapnya. Kata kak shy, dia keluar pigment colour biru........





p/s: Wifi@IIUM-2.4Ghz.. Dah upgrade dah. Dah start tidur lambat balik 😪

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...