29 October 2011

LOneLy - phobia

Assalamualaikum

One day come and another pass by swiftly through my face..And what next?
TOMORROW la...

apepun,hari nie agak sunyi sepi dan lonelyla kat sekolah..Cik Fakhy ngan Cik Aimie tak datang kelas.Anak mama lain duduk kat kelas lain sampailah kitorang begabung untuk fizik - 3 kelas  dalam 1 makmal tu Wok =___=" (Wokk???)
lepas tu,cg Mad datang.sesiapa yang nak masuk kelas cg mad kat makmal kimia,bolehla dengan hati terbuka untuk ikut.Tapi,ramai reluctant untuk p..Y?jangan tanya ema.Bila tengok kelas cg Ninie dah mampat,ema rasa lebih baik pergi kelas cg mad + dapat duduk atas kerusi makmal daripada guna kerusi plastik...~~Tapi,masa cg mad cakap2,ema dengar radio.
HOHOHOHO.

Rehat tak makan......Don't feel like to eat.Next class ialah add math.Alhamdulillah,everything went very well(huk3.tak dengar radio dah.huk3)..jawab soalan trial Kelate.
Still,very quiet and lonely..Tapi,that cannot stop me from feel very happy..
at least ema tak perangai *tak betul* dalam kelas - buat lawak pelik atau kacau fakhriah..HE3
sometime ema takut duduk sorang > erti kata lain..orang tiada..
BUKAN TAKUT SEBAB HANTU..
tapi,tiada orang nak jadi teman bicara..
lebih teruk kalu orang berpaling dan tak buat layan kita..
hanya kita dan dunia kita..

Tapi,there's no lonelyphobia
Jap...biar ema GOOGLE jap

***********

FOUND IT
simply,we call it  

Autophobia


Fear of loneliness...
Yang pasti,ema ada satu lagi phobia YANG MEMANG SURE PUNYER

Ema > Klaustrophobia

apa ke benda tu???
Klaustrophobia adalah phobia kepada tempat2 sempit sama ada tempat tu penuh atau ruang dia sempit.
Kes ema,tempat yang sempit sampai tak boleh gerak..
Contoh,macam dalam gua.Lubang Gua


macam pok cik nie..ERREREEEE...Serun,memang panik betul*tolooong..keluarkkan sayaa!!*..Apatah lagi dalam kubur nanti kan..T.T.

WHAT'S YOUR PHOBIA>??


P/S:bILA tengok semula maksud autophobia,rasanya ema cenderung ke autophobia..Serious case.boleh masuk ICU nie HUK3..nasib baik tak ada phobia kepada tempat cerun(macam batu),kan Fakhriah~~~~
p/ss: FORGOT!!IMPORTANT NOTE..TOMORROW MAYBE CUTI~~~


2 comments:

eclipsesweet said...

fobia ngn katak ada x?? sy takot katak laa ma.... :(

Ema said...

ohhhhhh

Batrachophobia atau Bufonophobia

COOL NAME..

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...