22 October 2011

teaser~



Assalamualaikum

Today is a big ceremony for us.. para graduasi F5 SMKA Tok Jiring sebab kami telah melepasi line kuning sebelum sampai ke garisan penamat warna merah untuk tamat sekolah.
Well,Ema tak nak cakap panjang sebab tujuan asalnyer pun nak update blog dan Ema tersempak dengan gambar nie masa tengok FB Syuk.
Happy moment,masa tu pun Ema crash gambar orang tanpa di invite ..YYIKES..
Yang datang tak dijemput yang diundang ...tak balik??ape ape pun peribahasanya berbunyi..
Lepas nie ema upload gambar graduasi banyak2,harap fakhy baik hati copy gambar tu cepat2,mine dah rosak teruk..T.T







I LOOK LIKE A STATUE..=____='.weird betulla.

p/s:Sedih tak dapat ambik gambar banyak33333 ngan kawan2 n classmatess lain..HUHUHUHUHUHUHUHUH..
P/SS : Tak salah kalu ema ucap lambat sket untuk hari jadi sorang mok cik nie yang masuk umur melepasi 21 tahun iaitu 22 tahun.3 Tahun nak tamat status single  tuu HUKKK33..3 tahun bukan jauh pun yer mok cik ...



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...