31 May 2012

Doodle Fang



Assalamualaikum

Ema bagi freebie nie ke peminat bbb ler..free
New character maa.FANG.Ema suka,suka colour combination dia.muhahaha.Dark blue + Violet.Super Cool..Ema rasa dia ada kaitan dengan "asap"+"bayang"






Orait..Recently or yesterday, i'm a bit down + confused + dilemma.Just got a surprising message from my friend.I was not surprised or shocked.Weird,walaupun dalam hati tiba-tiba jadi stone betor,tapi effect kepada movement of body is zero.Sink in my tought.Ema tak tahu apa ema buat ..khayal sebentar.


I can't reply.."I'M SOO SADD" atau "WAAA*nangis*,SEDIHNYA,KENAPA!!"."JANGAN!!!".Dia gembira jadi kenapa perlu ema bersedih pula.Ema kena gembira untuk dia jadi biar dia semangat sikit nak buat.Ema pun kena semangat juga.Walaupun ada perubahan dalam future plan,dah,nak buat macam mana dah kan.Sedih jugak..Traumatized!MUhaha.tak ada sampai cam tu kan.Walaupun is a bit lonely,ema kena buka chapter baru pulak nanti.So,good luck to her 4ever luv u  always~


p/s:Kalau nak ambil doodle,kalau baik hati.Bagila credit.TQ.nanti lagi banyak doodle ema buat jika tak ada kerja


5 comments:

Kebahagiaan Hidupku said...

haaa..kak Ema minnat bobiboy, baru tubik watak baru dah bley wak doodle...kantoi..hehe..

Ema said...

kui3...bolehla kata suka*peminat*..
HA2..sebab dia hensem la kak ema buat doodle~

fara_nym boboiboy said...

Thankx ema!
Nk pos kat blog la doodle fang yg t'baik ni!

fara_nym boboiboy said...

Thankx ema!
Nk pos kat blog la doodle fang yg t'baik ni!

Ema said...

Tak apa.Silakan.Teruskan menjadi terbaik!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...