2 May 2012

Serenade


assalamualaikum


Alhamdulillah.Dah masuk bulan Mei.Bulan ini jugakla ema akan tahu nanti masuk universiti.Bulan ini jugakla ema akan masuk universiti!PEACE!!Ema masuk Universiti,walaupun bunyinya menyeronokkan bagi Ema,tapi adakala ia sangat menyeronokkan dan ada kala ia tak seindah yang difikirkan..


Bulan ni...
  • check UPU next week maybe
  • Masuk Universiti 27/28 insya-allah
  • EH!Befday siapa eh bulan nie?NGAKU CEPAT!
Ada apa lagi yang ema lupa?Harap tidak..

OH YER!Ema baca balik diari bertulis yang dah tak bertulis..Ada flashback memalukan yang tak patut ema buat ada,menggembirakan dan menyedihkan.Hik3,tapi nak buat apa share2 detail kat korang kan.Tapi ada satu incident yang rasa cukup memalukan.Classmates ex 2 ikhlas mest  ingat samar2.



14th befday


Kelas BA 2 ikhlas terganggu seketika...
Thanks buat diorang sebab serenade lagu befday untuk Ema walaupun ada yang tidak(=__=).Tapi apa yang memalukan,reaksi ema.........errr..ema..er...r................................T.T
Ema berada dalam keadaan yang  memalukan.TAPI,bila fikir balik.Ia sebenarnya lebih memalukan.Tak patut ema perangai kebudakan walaupun usia dah besar gajah.Tak pun.14 tahun baru.Tapi usia sekarang yang dah cukup matang(huk3) memikirkan betapa teruk dan memalukan betul apa yang ema buat...hasilnya,ema dapat sebutir coklat hari itu ~ dilayan umpama budak kecik




Ada lagi saat memalukan.Bertindak tidak menigkut arahan sewaktu pertandingan debat last year.HAK3.last2 buat muka spoting jerr dihadapan satu dewan penuh.APAPUN,itulah kisah hidup,benda lepas.Tak ada orang ingat.Tapi ema cerita balik,pasti ada orang ingat*facepalm*.Pasti ada memori dulu-dulu yang korang rasa memalukan jer aka tak patut buat ..bikin malu diri.Tapi apa yang confem 100%,ema tak akan buat macam itu lagi


p/s:Lepas ni,dah tak ada dah kawan-kawan sekelas serenade ker kita kan..



2 comments:

eryn daud said...

birthday eryn 11 may. Nak hadiah!!
hikhik.

Ema said...

Alamak!Nak bagi apa eh..
ema doa eryn sihat sejahtera selalu ya..Kalau sakit jugak,nak hapus dosa la tu..

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...