22 May 2012

Teen depression


Assalamualaikum






11 Days sebelum ema daftar diri di UIA.Tak lama jugk tu.sikit jer lagi nak masuk.Pejam celik pejam celik sampai la..

Frust pula sekarang..bila tak dapat lakukan apa yang ingin dilakukan memang sedih.Expecially bila dihimpit dengan rasa depression.Teen Depression katakan.Tapi tak boleh stress-stress sokmo,nanti naik jerawat~

Today pun sepatutnya jalan-jalan,outing n shopping untuk masuk uni dengan kawan-kawan,tapi ada masalah teknikal .Terpaksalah kita tunda.Nak kena tunggu pun dah tak larat....Orang perempuan bila rasa depressed ada beberapa cara nak ubat kan.Antaranya,SHOPPING.kih2.Dapat keluar sekejap sambil hirup udara nyaman memang best.Bila orang tak kongkong pun lagi best.Tapi keluar duduk kat halaman rumah pun dah tak jadi gapo.Macam Rapunzel..I'm more or less macam budak dalam gambar doodle atas nie

Esok nak pergi stadium tertutup Terengganu.A'ah,sebelah jer ngan stadium runtuh.Nak kena tunggu turn dalam beribu-ribu orang.SABO jerla.Nak bawak mp3 lepas tu dengar lagu.Tak tahula apa lagi nak buat.Nasib baik MP3 dah jumpa!hik2,1 minggu cari.Rupa-rupanya ada dalam sarung bantal :p.Selama ni ku tidur beralaskan MP3.bertuah punya mp3.

Orang lain dah start bertolak ke U masing-masing.USIM dah pun go go go.UiTM , UIA n diploma program memang lambat  go go go.Tai tak apalah.Tak sabar nak go go go.


Osoroshī. Watashi no tomodachi ga kiete iru. Karera wa watashi no koto o wasurete imasu ka?

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...