25 May 2012

Shopping befday


assalamualaikum


Happy Birthday to my best Friend Cik Fakhy!~

first time shopping sama2..ha2, Said bagi duit bantuan tak kan nak simpan dalam poket sahaja kan..Nampak banyak belang hidung bakal pelajar Uni g shopping kelmarin.Nampak sangat tak mahu mensia-siakan peluang yang ada untuk shoping.Ha2~Rezeki kan..Terima kasihla..







Dapat jugak beli hadiah befday fakhy sekaligus sewaktu membeli barang nak masuk uni.Tapi tak perasan pulak fakhy beli benda sama :D.Tak jadi nak bagi ker fakhy.huk2.Tapi,nampaknya Ema mampu berfikir sekepala dengan cik fakhy*thumbs up*.Harap cik fakhy suka dengan apa yang ema mampu berikan..


YES!lepas nie nak shopping ngan my mommy pulak!


2 comments:

marfeezal said...

Assalamualaikum!

amboi,sakan ye Jrs Kak Yam sekarang. poket full. Kak Yam gak dok umh poket tak full full. hehehe. Good luck Ema. Untuk ke fasa yang seterusnya! comel lukisan. buat cne erk? huhuhu

Ema said...

Waalaikumussalam..Ha3,kalau poket full orang bagi sebab nak suruh belanja la tu..he2,TQ kak Yam.Kak yam pun nanti sambung ijazah.
kita pakai paint tool Sai Sahaja

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...