7 May 2012

Terima kasihla


Assalamualaikum


Apa cerita hari ini?Em..hari nie keputusan UPU .Alhamdulillah,dapat tawaran UPU ini





Sama dengan fakhriah,Asasi Sains Hayat juga dan Syuhada dan piqa pula asasi UiTM.Harap gembiralah dengan keputusan tu.Fakhriah mestila nak tukar kursus kan~~

Nampaknya ada yang gembira dan ada yang tak gembira...




4 comments:

hazzim™ said...

taniah

azuwan said...

tahniah
so ema pegi x uia?
mesti nak ambik biotek ni -- sgt la bagus, my colleague ambik marine biotek kat uiam, skrg sibuk menyelam kat laut, then dia dpt scholar dan bakal jadi penyarah kat uiam pas abis master.

good luck ema.

Ema said...

TQ TQ!terima kasih~

Ema said...

Sama2!Confem pegi!

insya-allah lah..marine??Ha3,tak terfikir nak menyelam laut.Kita nie dahla takleh berenang..Nak ambil food takpun environment..Tapi interest jugak tengok biomedic~ha3~

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...