28 April 2012

Anugerah


Assalamualaikum



Hari ni dapat balik sekolah semula(wii).Dah lama tak dengar ucapan panjang lebar dalam Dewan Abbas.Apapun,gembira dapat balik semula ke sekolah dan jumpa kawan-kawan lama..terutama anak-anak mama..




Sayang korang semua jugak.Sorang merempat kat Jordan,yang lain tak confem nak  pergi mana since tawaran IPTA tak tahu lagi.Apa yang pasti,buat yang terbaikla nanti kat universiti.Jika ada rezeki,mana tahu nanti universiti sama kan..

**

Dapat pergi merayau sebentar di Ri-Yaz Heritage Marina dan Spa..Bukan nak buat spa treatment eh,tapi ada PC fair.Dah dapat beli earphone Dr.Dre satu untuk digantikan dengan yang rosak.Bukan nak belanja habis semua hadiah dapat eh!hi3,tapi yang tak tahannya tengok banyak kamera..semuanya memanggil namaku..Salma~Salma~marilah tengok saya nie~tak nak ker..



3 comments:

Kebahagiaan Hidupku said...

bestnyer dapat pi study abroad ~ oversea
kak yang mana satu teuw?

kak ema? pergi mana pas ni? mesti oversea gak ea..insya-Allah.
chaiyok, untuk alam pengajian yg seterusnya ;D

Ema said...

ha3..dah dapat universiti terbaik + study overseas = HAPPY
Kak Aimie,adik kak hikmah sauji..dia ikut kakak dia pergi Jordan..Tu yang kanan sekali

Rezeki kak Ema lam negara jer ~~

syfu nural said...

wah bestnye dia... rzeki ema ad la tu.. x smpai je lagi..tgh otw.. insyaAllah .hehe. smua kenal.. kcuali yg kanan sekali tu.. :)). anwy, tahniah sal !!

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...