18 April 2012

Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha




Assalamualaikum..

Ada giveaway!Wiii!Terima kasih kak sarah sebab bagi kerja tanpa gaji ni.






syarat-syarat :

1) follow blog wanie dan sha. *wajib

2) follow twitter wanie & twitter sha. *wajib
(jangan risau, wanie akan follow balik)

note : kalau tadak twitter tak apa, still boleh join :)

3) follow fanpage sha. *wajib

(syarat yang atas tu bukan untuk apa-apa, senang nak tahu perkembangan semasa tentang GA ni )

4) klik sini dan sana. *wajib

5) follow, like, add semua sponsor. *wajib yaa. kami akan check sama ada anda follow atau tidak. ni senarai sponsor :)

6) buat satu entri "Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha".

7) letak banner comel giveaway kami dan linkkan ke entri ini ataupun letak link giveaway ini.

8) tag dua orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu.

9) dah siap? postkan link GA di bahagian komen. perhatian yaa. link GA bukan link blog. kalau post kat cbox tidak akan dilayan. harap maklum :)

Mangsa Tagnya...



  1. Fakhy
  2. Aini
  3. Fizah



5 comments:

uwmaisarah said...

Hahaha. All The Best! Mane tau kite menang kan kaann =P

wanie :) said...

thank you sebab join. good luck

Ema said...

huk3..Kalau menang ..DAH MASYUK dah tu.Kak Sarah pun~dah menang,share2 la

norhafizahalias said...

ema.. thank you au tag fizah.. hehehe.. :)

Ema said...

sama-sama.Nie dah bagi kerja free nie,buat la ...

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...