26 April 2012

segmen : tambah follower tambah kawan





assalamualaikum




  • buat satu entry " segmen : tambah follower tambah kawan "
  • tempek banner dan linkkan ke entry ini
  • sunat follow blog.. tak pakse.. tapi jatuh wajib kalau ske blog sya.. whaha ;p
  • tag 2 orang blogger dan mesti blogger tu tawu okeyh..
  • siap.. post di komen okeyh.. entry ini
Ema nak TAG BUDAk2 ini



p/s:Sedihnya invitation dari sekolah tak dapat pun...


6 comments:

norhafizahalias said...

ema.. so, nk pegi x sabtu ni? fizah x dpt apa2 invitation pom.. hee..

Ema said...
This comment has been removed by the author.
Ema said...

Sal confem je nak pergi dengan teacher lina.Kabo nama kelas dan kabo nak g ker tak.Pasal surat tu,orang kabo suruh ambik diri jer kat jabat

AyueJean said...

dtg dri segmen yg same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

syamira zainan said...

:) hyep.. dtg cney.. thank join segmen.. sory lmbat updated.. huhu :)

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom dtg follow ainun jugak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...