5 January 2013

Lari balik rumah



Assalamualaikum


Home is the best place.Betul x3.
Alhamdulillah,short sem memang short.Tapi belajar Fizik memang menyeronokkan.Bukak sem 3 nanti,fizik mungkin tak akan berasa seronok,sebab kerseronokkan itu akan dipecahkan sama rata kepada En.Biology,chemistry,mathematics dan physics. T.T
Semangat2!!

Sebelum,enjoy dulu cuti nie yurp!
Selamat kembali ke sekolah yer adik2..dan ahlan wasahlan 2013
Oh yer.Cerita Merlin dah tamat .T.T.Selamat jalan.
Sebenarnya,Ema tak tengok mana pun Merlin season 5  sejak masuk sem nie.kui3.Tadi baru jer tengok dekat wikipedia,oh,cerita merlin dah end.Fin..tapi endingnya tak cool.....


p/s:Cik Fakhy!WHERE ARE YOU!!miss me *wink2*


4 comments:

Kebahagiaan Hidupku said...

Salam Kak Ema!
Kak Ema jangan rasa x seronok camtu belajar..yeah semangat! semangat!

sy duk umah ni kengkadang tu x seronok...raser bosan buat kejer sama..nak tudy english tak semangat..walhal masa leisure camni patut treasure tul2..huhu, nanti stat belajar pulak...

doakan kami semangt juga..dan straight A's + ..amin

Selamat TAHUN BARU, semoga tahun ini jauh lebih baik..semoga dapat dean list di universiti ;)amin

Ema said...

Wasalam...he3.semangatmemg kena semangat~1 sem lagi!!kena buat yang terbaik untuk stay dalam dean list T.T..
ha3,bosan kan buat benda sama setiap hari.try buat benda baru,bljar memsk ker,brsh blik ke,buat projek khas ker..kadang2,dah boleh hafal pukul pukul nie selepas bangun tidur,buat apa..hik3
selamat tahun baru~~

Dina Harris said...

salam Ema. Ema dah amik physics ke? erm subjek apa je ema dah amik?
nama sy dina. UIA jugak. kalau dah amik physics, boleh tak nak tgk course outline dia?

nak lagi selesa, emel dina kat cni : dina.lady55@yahoo.co.uk
:)

Ema said...

wasalam.Maafla.course outline tinggal kat KL..tapi course outline untuk short sem lain dengan normal sem

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...