23 May 2013

Selamat Pagi Terengganu



Assalamualaikum


Selamat jalan UIA dan selamat pagi Terengganu.Apa khabar Cik matahari apa khabar Cik bantal wangi.

1 tahun sudah tamat tempoh.Ema rasa masa tak berlalu terlalu cepat tetapi berlalu dengan agak perlahan.Life in university tak seteruk mana sebab ema sentiasa menanti-nantikan saat untuk tinggal di Uni sebelum menjejakkan kaki kat sana.Alhamdulillah,ema pergi dengan niat dan balik dengan satu kepuasan.Walaupun tak dapat result meletup tapi Ema dapat banyak pengalaman dan ilmu baru.Ema dapat berjumpa ramai orang yang belum pernah Ema jumpa.Dan dioranglah yang mengajar Ema secara tak formalnya..just by observing them is the golden opp.

Julai nanti muet.So,i'll be preparing for that for a month.Meanwhile,kawan2 ku kat lepasan UiTM ,matriks n others sedang sibuk berinterview.Selamat maju jaya.kongsi-kongsilah cerita interview banyak lagi ^_^

Untuk roomates ku sayang sekalian.Mama sayang semuanya.Baru sehari balik,kih3.Sadis. 
untuk Dik Wa > sampai hati tinggalkan mama dulu.Selamat bercuti kat perak.TQ for the palaroid pic
Sham > Si Matahari sentiasa merindukan anda.Rajin-rajinlah tengok matahari awal-awal pagi.Nanti mama rindu sham macam matahari rindukan sham.Wah~~
Mek Kema > Tidur lagi ker?he3.syok la dah sampai Ajil.Rindu-rindu mama SOKMO la weh.Mama takdok Facebook,so,rajin2la baca blog mama T.T.jangan lupa photostat..
(Nanti mama jadi Senior yang "baik" ntuk korang bila masuk degree nanti~)
For my classmatesThank you sebab sudi membantu Sal waktu belajar.TQ sebab sudi be my friends.I'm sorry because i look lonely.i'm autophobia to tell the truth..Thanks.And special one to Nin-nin.Ada mengajar saya jadi pelajar lagi smart and hardwork.





2 comments:

MalayScientist said...

ehey...kak Ema tk dak fb gak...?????? sama la kita...
sy bru masuk Uni, kak Ema keluar

Ema said...

Iyer..kih3..
Nadhrah dapat Uni mana?

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...