19 July 2013

Dia reject Ema!



Assalamualaikum


Maka dengan ini,hari ini adalah tarikh keramat untuk tahu masuk course apa degree nanti..Entah kenapa ema lupa kelmarin,pagi tadi baru ingat hari ini D-day.Ni semua sebab kakak Ema.Bukan apa,sebab dia takut clash dia punya registration day untuk degree kat UiTM Melaka dengan ema punya date..Dari 2 hari lepas asyik menanya jer kerja dia

Dah try guna link yang SMS UIA bagi.Tapi yang tulisnya benda..

DIA REJECT EMA???

Series,ema ingatkan benda nie rosakkan,atau data Ema tak masuk lagi atau tak boleh start lagi check.Al maklum,UIA nie kalau nak check apa-apa dia suka buat petang-petang.Kalau ikutkannya pukul 3 petang..Aqilah dah bagi mesej kata dah boleh tengok.Tapi setelah 2 jam menunggu.HASILNYA TETAP SAMA.Nak komplain dekat Qilah,kredit dah RM0.00.

Series dia Reject EMA???ema dah boleh bayang cuti nie dipanjangkan satu semester(KIH3)

Lepas guna link lain yang UIA bagi waktu briefing.....
ALHAMDULILLAH.Akhirnya...




Insya-Allah,Ema kan continuein in Bachelor Of BIOTEK 3 september dekat UIA kuantan..Kawan-kawan lain yang dah buat keputusan nak masuk degree mana,ema ucapkan tahniah dan selamat maju jugak....Dah nak pegang title budak degree dah pun dan one more leap untuk capai cita-cita...
oh lupa,Esok MUET Test .Wish me luck


p/s:Nak try apply for JPA scholarships...




15 comments:

UrBan MusLima ShOp said...

tell ur sister, ai register degree uitm melaka jugak! :)

Khamsi Abdullah said...

Adeh... Saspen.. Alhamdulillah :) Ramai blogger yang terer2 nih..kecik je rase marhaen yang rendah ni.

Ema said...

Dapat degree apa tu?

Ema said...

Kih3.Ema pun ingatkan kena reject

norhafizahalias said...

Hey, sayang.. tahniah. tahniah. tahniah. :D

Food biotec ea? Mesti best kan. Dulu fizah pom cam pernah terfikir gak nak continue course ni. Tapi, mungkin takdop rezeki. Hihi.

Goodluck ema in your study. Bape taun degree ni? Tapi kat kuantan kan? Dekat jela. Boley balik selalu. Hihi.

Badeway, long time no see ya. Hampir setahun lebih tak jumpa. Moga dapat peluang jumpa ema and kawan-kawan yg laen sebelom masuk degree september nati. yihuuuuu~ love you. :)

Ema said...

Sama-sama Cik Fizah..
Mestilah syok~Nak pilih food biotek untuk major nanti..
Rezeki Fizah doh nok jadi Dr oh Dr,Fizah~
4 tahun insya-allah dekat Kuantan.Planning doh nok balik berapa kali sebulan.HIK3
Itulah Dr.Fizah,muka tak nampak masa buat reunion kat umah Aimi..

coklat susu said...

tahniah :) and all the best for yr muet exm :D

nanie said...

tahniah salmaaaaaaaaaaaa !!!! :)

NJihe.am said...

Salam singgah. Tahniah akak. Muet tu akak buat luar uia kan? Saya tak tahu nak buat dalam uia atau luar. studioous.blogspot.com

Ema said...

TQ Cik Nanieeeeee!!!!!!!! ^_^

Ema said...

Wasalam.Akak buat kat luar.
Kalau MUET tu dalam tempoh belajar kat UIA,buat la dekat UIA \\.Takut clash ke dengan jadual kelas/exam..susahlah la pulak nak balik kalau duduk jauh2..

Diera Tekikushika said...

good luck MUET. *mcm dah lamabt je ;). follow awak laaa, comel blog ni =)

Hakimah Hussin said...

tahniah mamamama

Ema said...

memangg lambat..he3.Tak apa.Terima kasih.

Ema said...

Sama-sama Kimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...