24 July 2014

Malam 27 Ramadhan


Assalamualaikum





Alhamdulillah, malam ni dah masuk malam 27 Ramadhan. Malam ganjil dan berkemungkinan malam lailatul Qadar. Allahualam, jika diberi keizinan oleh Allah, nanti our own biological clock boleh gerakkan kita bangun pagi-pagi buta dan beribadat pada Allah. Takleh biological, mechanical clock pun tak apa. Jangan sekali lepaskan peluang malam nie yerp! Dan juga malam-malam lain di bulan Ramadhan nie!!!!



Insha-Allah, Ema akan bertolak..OoOo Balik Kampung! Ke Perlis. Dah dua tahun tak balik sana sejak raya 2012, rasa macam cepat jer. Tahun ni bawak balik sekali kakak ipar nak tunjukkan kpd ahli keluarga yang lain bersama dengan bakal baby boy aka my first ever nephew >.<.



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...