3 May 2016

Hasil Kelas Skill Khat


Assalamualaikum


Ema ingat nak post on  wordless Wednesday. Tapi, rasa macam nak menaip untuk release stress. Hari ni last kelas skill. Kelas skill wajib diambil under aktiviti kokurikulum UIA. Ema pilih khat sebab suka seni dan hari ni last day untuk submit project/assignment kitorang.


Sem ni ambil Khat 2. It is all about painting dalam khat 2. Last semester belajar menulis pakai pen khat sahaja. Sem ni kena 'menyerlahkan seni' dalam diri >.<




 Yang ini painting landskap yang sudah siap


This one after letak tulisan khat. Tulisan tu Ustaz yang tolong lakarkan untuk semua orang. Oleh sebab semua orang kata tak nampak rumah kat belakang tu T.T, Ema letak holiday lights. Rasa macam langit kurang warna......



Ustaz nak beli gambar ni >,<



Another few examples of abstract paintings.











Cantikkan my sisters lukis semua tu.~ Nak pergi kelas khat petang-petang memang berat. Tapi bila dah pegang berus dan cat, memang tak puas





Buat kenangan


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...