12 May 2016

Potluck Food Tech


Assalamualaikum


Idea asal Dr Tan nak makan grand-grand tapi disebabkan masalah ekonomi (comel Dr), Dr syorkan buat Potluck. Ramai pulak Dr. yang contribute foods and drinks for our potluck. Daripada tak grand, tiba-tiba terasa grand. Dr Tan kata ada masalah ekonomi, bawak pulak 2 bucket ayam KFC spicy dengan 2 set ayam original T.T. XieXie Dr. 





Dapat bilik conference pun boleh


  

Thank you Dr Tan (KFC), Dr Normah (kek), Dr Zaima (air dan buah) n classmates , Dr Hasniza  walaupun puasa (kek) 



Thank you Dr. Mazidatul. Kasi semangat nak study subjek analytical~ Carrot, carotene banyak tu



Thank you Dr Zarina buat rendang. Serious terkejut sebab Dr sanggup buat rendang last2 minit ni T.T


Thank you Kak Sarah sebab buat puding "Bubble". 





Kami makan bukan buat conference





Harap next sem budak food boleh rapatkan lagi ukhuwah~ And tak serious-serious sangat~


*****


Lepas habis kelas Research Methodology tadi mulut pot pet tak berhenti cakap, lepas tu serbu masuk bilik orang sana sini ...ema oh ema...
Nak berhenti cakap, tapi tak nak, sebab kalau berhenti kena STUDY. Alasan tak munasabah. Hujung minggu ni asrama tak ada elektrik.........................
tak nak lepak kat bilik this weekend, tapi kat bilik nanti Ema sorang jer ada, semua balik kampung and terdampar di Pulau Perhentian.



p/s: Semua orang yang ema tanya setakat nie tak nak ambil Fats and oil chemistry sem depan. Tapi senior kata subjek tu lagi senang daripada toxicology. Ema tak nak ambil toxicology sebab i'm weak at memorization. i am firm on my decision eventhough i'm the only food tech who will be taking fats n oil subject ! FIGHTING



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...