9 June 2010

~coret - coret holiday~

Assalamualaikum...

okk..
nie dah masuk hari 6 cuti sekolah...
Ema ingatkan hari ni hari selasa..semangat ingat kelmarin hari isnin..
Kenapa??

sebab i'm HOME ALONE!!!!!
sebenarnya bukan home alone sendiri..kakak teman..
ingatkan dapat duduk rumah sorang T.T
Takut?...errrr........tuuuutttttt
dan..ema ingatkan diorang balik hari nie..rupanya kelmarin....

Ema 'musnahkan' dapur kelmarin..err..x sepenuhnya..
cume sebahagian...dengan tepung..
I'm making puff pastry..yum3
dan hari tu jugak i'm a 'suri rumah' for a day~...


hikayat lain...
It's picnic with family ahad lepas~
x jauh..okkkkkkkk...jauh sket..lembah bidong..
nie semua pak saudara punyer pasal la nie...
mari rumah bawa remis satu baldi.
Ayah pun syok nak tngkap + kakak lagiii syok + emak pun nak cari remis..
cume,ema tak makan remis..
Ema suka TANGKAP remis!
jadi bukan berehat saje2..mandi laut mencari remis...
terus terang..lama x mandi laut..sejak pantai tok jembal 'hanyut', dah lama x pergi laut(pasti ada jugak yang x pernah p laut)..
JADI!!enjoy la kat laut banyak2...
adla jumpa anak obor2,umang2,ketam dan yang penting remis!!!
~dan ema yang x pandai berenang akhirnya dapat menikmati saat2 hanyut di dalam laut masa nak balik..~

DAN TANGKAPAN REMIS KAMI TIDAK MEMUASKAN!!

~dan family pergi puler kelmarin dengan pak saudara nak cari remis dan akhirnya membawa 1 penuh baldi dengan remis ,MR.crabssss dan banyak umang2......~

cuti nie juga ada kerja cuti sekolah terancam...dah siap?atau anda TANGGUH!!
minggu depan masuk penggal kedua persekolahan.jadi!!!nikamtilah cuti anda baik2..~
p/s:maaf,post nie tak ada cerita yang menarik..cuma permintaan dari 'seorang anak murid' untuk mengupdate blog...

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...