25 June 2010

Family~

Assalamualaikum,

Fuh~dah lama tak menulis post blog..Sarang laber pun dah ada(Rasanya dah lama dah ada laber..-.-')
selepas 1 minggu balik ke sekolah memang enjoy jugak la waktu di sekolah~
Banyak yang berlaku cuma rasanya tidak perlu dikongsi kat blog(HE3)
cuma,Hari nie ema nak kongsi saat moment yang paling HAPPY dan RIUHH dalam tahun ni kat umah Ema ^__^
(setakat ni)

Alhamduliilah, hari ni seluruh keluarga Ema bekumpul kat umah..
Jadi??Erm....Semua keluarga dah ada kat umah~
kakak yang balik dari cuti sems setelah hampir 1 tahun tak jumpa,Abg yang jarang2 balik terengganu(2 la 2 manusia yang jarang2 jumpa dekat rumah)
memang RIUH rumah.
Pagi..
mak dengan ayah dah pergi KL nak jemput kakak khamis pagi kelmarin.Pagi tadi dah selamat sampai Terengganu.Huk3.Dah lama tak nampak kakak sorang nie.(masih lagi rendah dari Ema.HE3)Balik2 bawa barang banyak.Shopping sakan.ha3.Ade jubah,kurma,coklat susu(?) dan macam2 lagi yang brang pelik.
Teringin sekali nak kongsi gambar.Tapi,xder gambar yang sempat diambil..T.T
Rumah dah riuh dengan 4 orang anak dara(ha3)..
Nak masak makanan tenghri pun resepi,err..macam2 kitorang masukkan.Dah jadi resepi sendiri.
Memang happy evening~

Happy evening dah jadi suram balik.Pergi pulak sorang kakak.Ke mana?
Ke UiTM Dungun..rombongan 2 kereta ke UiTM bertolak petang takdi.10-1 = 9..9 orang jer yang menghuni dalam rumah sekarang..
Ema kena duduk kat rumah,kena teman kakak kat rumah yang ada urusan...
Jadi,sekali lagi ~Ema home alone ngan kakak yg samer~



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...