14 July 2012

Dah dapat anak baru


Assalamualaikum


Alhamdulillah.Minggu nie dapat keluar ambik angin setelah angin ribut dalam kelas melanda.he3.tak la ribut taufan pun.KL pun dah hujan 2 - 3 hari nie.Tapi today is fine bright day.So,me and my roomies go outing to -PC Fair.PC fair at KL convention centre.Betapa susahnya nak cari venue sampai policeman pun suka bila kita tanya mana PC fair tu.KLCC tu besar,bukan nye sebesar TTC.


roomies- L-Kema(Ajil),R-Syam(Melaka)




Alhamdulillah.Jumpa jugak kamu cik PC Fair.Memang havoc betul masuk PC Fair kat KL,tak seperti kat terengganu.Harga pun murah tapi tahulah original ke tak kan.Tapi tujuan kitorang p sana cuma satu.Tapi tak jumpa-jumpa pun booth yang dicari-cari sehinggalah nak masuk pintu exit,barulah kami jumpa.Bukan 1,tapi 4 sekaligus pengeluar broadband terbaik di Malaysia."terbaik ker??".Hajat yang satu iaitu nak pilih Celcom jer sebab famili lain pakai celcom,roomate pakai celcom pun nampak okk tapi ada masa juga line selow betul.

Tapi sempat kami ditarik oleh Salesmen dari mana  entah.Baru first time ema dengar nama pengeluar broadband tu.Dia bukan main semangat cerita dan yakinkan kitorang.Tapi surelah nak survey yang lain2 dulu.


Dah siap semuanya.Perlu balik sebelum solat Asar.Tapi kitorang sesat lam Suria.Hak2.Tersalah masuk jalan nak p Aquaria.Memang jalan macam belangkas nak kejar Rapid KL takut tak sempat nanti lambat pulak balik =_=.


nie jugak yang dipilih.Laju jugak.

Selamat jugak sampai lam bilik.Insya-Allah,lepas nie bolehla update awak En. Blog dengan anak baru kita nie.Syukur2~


p/s:Wireless IIUM kat 1 bulan tunggu for register,bila dah register,tak boleh pula connect.HUK3.Tak apa,anak mama yang baru akan mengubat kekecewaan.Lepas nie nak buat money planner pulak



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...