1 July 2012

Befday - study -



Assalamualaikum


Esok dah masuk minggu ke-3 masuk keluar kelas UIA.Alhamdulillah,semua berjalan lancar walaupun airnya tak selancar mana.2 hari dah rasanya tak ada air,terpaksalah bergolek dari blok D ke block A.Tahan jerla.Pagi esok kena bangun awal,kelas stat kol 9.This semester insya-allah ema ambil subjek BIO I,KIM I,MATH I,Basic Theme of Al-Quran dan Computer class.Nampak sikit tapi  tak boleh pandang ringan.Tak macam SPM dulu.bio dah pecut masuk bab 4.First Quizz next week - bio,math,kim n ICT insya-Allah.Doa yang terbaik biar pointer 4,dapatlah pergi UIA Kuantan cepat kan~dapat jugak graduate uia pj dengan kakak senior lain...

Thanks jugakla ke kak2 Senior sebab bantu ema lam study.Math la nyer.konfius kita nak jawab walaupun simple..

***

Sebelum terlambat,ema nak wish la befday budak-budak nie yang sambut befday last month.

Kaklang - sabtu nie balik Malaysia.Nanti kita pergi la KLIA ambil die tu,lepas tu kita balik terengganu sama2 neh ^_^.ho3.befday ..err..21 TAHUN!

Abang - Untuk pok cik jugak.dah wish jugak befday baru-baru nie.TQ la sebab belanja makan waktu sambut befday pok cik hari itu..jimat duit kita

Qilah - Untuk Aqilah Amin yang duk kat Zainab Al-Jahsy UIA,jauh jugak tu dari Khadijah.Tapi apa pun,selamat hari jagi yang ke 18 tahun!Tak dapat pun kita outing sama-sama walaupun satu Uni.T.T


my roomates except kat kanan sekali - friends' roomate from UM

macam nak tunggu b*rs*h jer ..ha3







No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...