22 July 2012

Iftar UIA


Assalamualaikum



Alhamdulillah.Dah masuk hari ke-2 umat islam berpuasa.2 hari terbaru ema berpuasa jauh-jauh-jauh dari rumah(selain rumah tok kat perlis)..

Biasa-biasa jer,sementara tunggu azan maghrib,kitorang sebilik berpot-pet pot-pet lu.Adalah luahan rindu nak makan makanan rumahnya tu.Kita setakat nie okk lagi puasa kat sini.Al-maklum,tengah sibuk preparation untuk exam minggu last puasa.Nak kata banyak kena chapter kena cover,tak pun.Cuma ada bab kurang faham dan perlukan penerangan lagi dari friends or lecturer.Tpi,rumate ambik 1 paper jer mid sem.Ema 5 papers.So,it's a challenge ^_^

Nie jerlah juadah sahur / iftar kita kat sini<UIA>



apa yang wajib!MILO!bekalan macam dah nak habis jer.Kena g mid valley pulok doh hujung minggu nie + bayar broadband lagi.Tapi,sebelum bayar broadband...kena make sure elaun masuk dulu.HIK3.Elaun mana nie lambat masuk kat UIA.Nasib baikla belanja bulan puasa tak tinggi-tinggi.tapi...esok stat bazar ramadhan dekat padang CFS IIUM.Kena mangga la beg dompet nie..



No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...