1 November 2011

Bulan W.A.R

aSSalamualaikum

dan ..Selamat berperang,sebab bulan ini adalah 

BULAN YANG SANGATTT CRUCIAL!!!


Crucial!!!!Sebab calon-calon spm akan start berperang dalam masa....13 hari 
^_^
13 hari bukan panjang  tu yer adik2 sekolah rendah dan adik2 sekolah menengah bawah.Pendek sangat dah tu.Inilah masanyer untuk cover subjek yang pasti,orang akan telaah dengan LEBIH DEEPER subjek yang memang diorang tak pernah telaah sedalam-dalamnya..Contohnya,Sejarah~

Pergi saje ke mana-mana group dalam kelas ema,semuanya ngadap buku sejarah.Nie kes berdebar belako nak jawab esei ngan struktur nanti.
*scream out loud...*
Sangat berdebar dengan sejarah.Huk2,bukan sejarah jer eh,subjek minggu 1 SPM  nak kene cover jugak tu eh (minggu2 lain,slow and steady lu~PQS last sekali tu~).BM n BI (Saper kate tak penting subjek nie eh!)
lagi...*thinking*..

I couldn't help myself to think that i'm almost graduate..Atas sijil,atas kertas..mungkin sudah graduate.Tapi,officially.Not yet.Selamat jalan sekolah.
Teacher Yati pun dah kata tadi..
"Nie kelas last bio awak,minggu depan tak ada kelas dah "
T.T,EMA PASTI AKAN MERINDUI MAKMAL BIO DAN KUSI YANG SELALU BUAT MASALAH KE EMA

Okk,stop the jiwang jiwang and start focus.Nak jiwang2 nanti la masa salam restu minggu depan + makan kat Quinara Resort.Dahle makan dah ngan PIBG kat Quinara bulan lepas,minggu depan PSS pun nak makan kat Quinara.Memang die buat special offer ke Sekolah ke ni sampai semua nak serbu Q resort belake..

to ema : Study molek..Jangan malas (ayat tulerr)
Jangan asyik buke laptop dan tengok cerita.Kata fakhriah > "..lepas SPM la.."
jangan berdebar.Just relax.Dan jangan FREAK OUT


p/s:Ema luper.Hari jadi mok cik hari nie.

2 comments:

eclipsesweet said...

next week xdop kelas?? bakpe??????

Ema said...

HA!!Saper suh tak mai sekolah nie ha!
Kan ahad > selasa cuti.Rabu khamis tak ada dah kelas.Erm..ahad next next week mungkin off dah n hari isnin START PERIKSA..

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...