13 November 2011

0 DAYS

Assalamualaikum


And a very warm welcome to my blog.
ESOK SPM!!!!

I COULD NOT BELIEVE IT!!!!!!!!!!!!!!
still,,feel relax as always.Walaupun berdebar.Set in my mind that tomorrow and the days afterward will going to be ok!

Just want to make a speech..HUHUHUK3

erm...Saya,Salma Malihah ingin buat ucapan formal kepada semua insan2 yang saya kenali secara rapat,jarang-jarang atau tak pernah jumpa tapi mengenali.

benornyer,Ema nak ucap AMPUN,seribu keampunan kepada semua insan2 tersebut.Minta maaf atas segala kekurangn ema dan kelemahan ema yang terpaksa ema 'kongsi' dan 'tunjukkan' kepada anda sekalian..
Buat kawan2,minta maaf banyak banyak sangat sebab ema sangat kurang dari segi personaliti yang mungkin terguris ramai pihak tanpa disengajakan atau sengaja(HUK3).Dan minta maaf sebab bertindak diluar dugaan-perangai kurang tak betul,melompat sana sini,suara kuat atau suara terlalu SELOW sampai tak dengar - apa kaitannya dengan maaf ema nie?
Minta maaf jugak atas kelakuan ema yang mungkin suka kacau orang,buat lawak tak betoi-i'm speak without think first sometimes,lebih2 lagi kalu OVEREXCITED.minta maaf.dan minta maaf juga atas sikap ema yang tiba2 series,nampak marah sampai mengguris hati orang lain.I'm sorry.I'm Monophobia.sorry.Sorry to kawan-kawan lain yang mungkin tak kenal ema,tapi mungkin tak suka ema sebab ema nie tak pandai nak bersosial sket.Asifuuu.Dan minta maaf jugak kepada kawan baikku Cik Fakhriah sebab ema selalu jadikan dia bahan buli ema sebab nak kabonyer ema selalu sayang fakhriah dulu,kini dan selamanya T.T.HUK3.
Kepada cikgu SMKATok Jiring.
Syukran Jazilan!!!Uhibbukum JIDDAN!
terima kasih tak terhingga atas segala ilmu yang dicurahkan.Dan minta maaf juga dihulurkan jika pernah menyakiti hati cikgu sekalian atau tak dengar kata cikgu,dan juga perbuatan saya yang kurang beradab sopan atau perbuatan yang kurang menyenangkan yang saya buat.Minta maaf.
Dan Halalkan ilmu kami CIKGUKU SEKALIAN

buat famili yang tercinta.Minta maaf jugak banyak2 kalau banyak salah dan silap.Parents terutamanya.Kan senang jika mereka memahami kita kan?He3

Buat BLOOOGGERRRRRRZZZ yang baca blog Ema,SENIOR!JUNIOR!SAME BATCH!ORANG TUA!BUDAK YANG TERSALAH TEKAN BLOG EMA!ATAU READERZ YANG SUKA BLOGWALKING..follower and so on - especially who READ THIS NOW
Ema mohon keampunan tulus ikhlas dari hati ema sendiri setelah lama berblogging dekat sini sampai tak perasan dalam kelancaran menaip blog sehingga terguris perasaan orang 2 yang membaca,sharing apa yang tak sepatutnya,menulis sesuatu yang tak patut ema share.Mohon maaf.Dan juga kawan2 blogger sekolah ema,walaupun jarang2 kita bercakap kat sekolah,tapi selalu blogwalking kat sini.Terima kasih banyak dan maaf jugak ema nak ucapkan buat anda sekalian.Ema memang SAYANG anda semua!Terima kasih

Dan for a special person.I 'met' this person last year.Kinda weird,rocky start.But thank you for lightning up my life with your smile and give me courage.Should i ask for apologies from this person???

***
OK!sesi mohon maaf dengan formalnya dah tamat.
I'm off.But,i'm not guarantee that i would not open and updating my blog at all.hey,i need leisure time too.Not 1 hour of ~happy time~ during WAR!.15 minit cukupla.Esok dah start perang.Subjek Bahasa Melayu.Going to fight with all my strength.....and brain..and pencils and so on....

WISH ME LUCK

P/S:How many times did i say 'sorry' or maaf in this post?DARE TO COUNT!

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...