12 November 2011

Jamuan PSS 2011

Assalamualaikum

Today is the last day for FEAST!!!

JAMUAN AKHIR TAHUN PSS 2011
At...Quinara Resort


It is a bit raining...but it start to rain cats and accompany by dogs :p

Tak ramai cg yang datang.Pihak pengurusan sekolah tak datang belako (huk2).Guru pss ada la mari 3 orang.Terima kasih sebab datang.Hari ni ema datang dengan hati yang gembira(tak handle jamuan) bercampur debar(spm) beserta perut yang lapor(LAPOR!).Ada yang datang dengan buku2 macam datang nak buat study group.


Everything is splendid.terliur ema nak makan dessert kek yang nampak sedap.Tapi,ema kena tarik ngan uyah sekali dengan tiqah.Cg suruh dengan cg kat meja makan cikgu,nak isi tempat kosong kat meja buffet.Hidangan yang ada lain sedikit dengan hidangan untuk pelajar.Agak kecewa sebab tak ada dessert kek =(..Yang ada nasi goreng mamak(?).Cg kata tak macam nasi goreng mamak pun.Ada mee goreng n..sayur.Dan jugak kuih apa entah.Cg kata kuih dia tak lembut seasli.Hak2.Cikgu cikgu.Nak buat camna,budak2 baru belajar,buat kuih,chef yang ajar.Lepas tu,AKHIRNYA!!DESSERT!ALA CARTE!
dia bagi puding yang come~
Oleh sebab terlalu "semangat" nak makan,ema makan dulu..Ema suka puding dan kek.kalu makan,mesti ema taste n judge.Masin atau masam,atau manis.macam pengkritik pulak,atau macam Ratatouille?.Tapi,HUk4.Rasanya sangat ..tawar.T.T.Namun,nikmat harus disyukuri.Sampai licin ema makan.Sesudah habis,baru cg kata..
"tawar la puding nie..jangan makan ngat.."
"Ho.Salma makan habis dah tu.."

Hak2,ketawa cikgu.Buat malu saya pulak.Sedap pe tawar2,HUK3.manis lagi la sedap ^_^.
Lepas tu agenda cabutan bertuah.Alhamdulillah.dapat jugak hadiah hamper.yang BESTNYA!!ADA KUACCIIIIIIIIIIIIIIIIII
ema suke.
Dan terima kasih cg untuk hadiah extra tu.Walaupun tak menjalankan tanggun gjawab dengan sebaik2 nya tahun nie,terima kasih setinggi gunung untuk hadiah tu.Tahniah jugak untuk Amira syahirah untuk best SAL room prefect dan adik Fathin Nadhira for best lower form librarian











Quiet blurryyyy..YUP.this is THE PUDDING!!!!!

Quiet..OKk.SO SWEET.

SWEEETTT!!!!KUACI!!





AND THANK YOU FOR ALL THE LIBRARY COMMUNITIES!!LOVE YOU GUYS!
TERIMA KASIH UNTUK SEGALA-GALANYA
DAN EMA BERBANGGA UNTUK BERKHIDMAT DENGAN PUSAT SUMEBR SEKOLAH TOK JIRING.SYUKRAN JAZILLAN.UHIBBUKUM~
dan selamat study untuk semua pengawas Form 5 dan yang tak hadir ke sekolah esok=_='
dan untuk Cg Siti Hamedah,thank you for accepting me as a librarian eventhough not in a formal way

P/S:TONITEEE!!watch the perfoming act in AIM 18(want to watch a 14 year old boy) and go back to STUDY T.T


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...