6 November 2011

Can't believe =__=

Assalamualaikum

3 days off from school...is a SHORTEST TIME YOU EVER FEEL IN YOUR LIFE!!AND THESE DAYS ARE THE TIME YOU WILL NEVER WASTE FOR EVERY SINGLE INCHES OF MINUTES!!NOT EVEN A SINGLE BLINK AND DAYDREAMING!!!!!!

********
apa khabar kawanku~
Harap2 sihat belako.Ema sihat selalu.Cuma sakit kepala duk ngadap Sejarah 3 hari ni.luckily manage to belek2 n review n hafal for form 5 topics.Form 4 insya-allah akan habis cepat- form 4 bolehla tahan dari form 5.Thanks jugak kepada pihak2 yang baik hati membantu ema buat analisis Sej  > Cg Aziz,blog2 mana yang ema singgah,Syahirah for the book and tak lupa anak mama yang rajin baut analisis trial spm.Sekarang,taklah meletup kepala ema ngafal semua tak tentu hala..

Nasib baik tak stress kepala nie,AKHIRNYA!dapat jugak beli Music Player kat PC FAIR~^_^..HORAY~.TAPI =__=;.Self service la.Kenala korban duit raya lepas nak beli.Nasib baik murah.kui3.Namakan raya korban.Abih semua benda nak kena korban.Hari nie pun tak gerak mane.Korban masa ngadap buku sejarah,tak kuar umah ikut family g rumah sepupu.Sudah la Kilat sambung menyambung tadi + duduk sorang rumah.Nasib baik  tak blackout.Syukur

7 Hari 
Believe it or not.Percayalah sebab lepas nie tak ada dah nombor 7 nie,nanti jadi 6,5 dan bla bla.7 HARI TU!bukan pendek.Esok nak belajar subjek lain pulak.MINGGU DEPAN (tak percaya rasanya minggu depan dah SPM) ,ada BM,BI,History dan Mathematic Modern.HISTORY is the biggest threat.but,bila rajin ngadap buku sejarah 3 consecutives days nie,insya-allah.Ema yakin boleh jawab SPM dengan selamatnya dan jayanya.Harap kawan2 pun macam tu.

Selasa > pergi Wisma for..dengar ceramah?hak3
Khamis > majlis salam restu dan jamuan F5 kat Quinara Resort
Sabtu > jamuan akhir tahun PSS kat Quinara..Resort..




3 comments:

uwmaisarah said...

fuyoo salam restu kat lua skola ><

Ema said...

hak3..kak Sarah jangan jeles tauu..

Ema said...
This comment has been removed by the author.

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...