16 November 2011

Pesanan kemasukkan IPTA


Petang dan salam sejahtera

Peringatan untuk pelajar lepasan SPM 2011 dan sedang periksa SPM NOW!

Beli tak lagi NOMBOR UPU?
Mungkin ada yang sibuk dengan study sampai lupa nak beli nombor UPU.Kalu yang dah tahu tu jangan lupa pergi beli yer,jangan tangguh menangguh,takut lalai dan lupa pulak.Tarikh tutup beli nombor UPU ialah - 30 November

Boleh beli nombor UPU kat BSN berhampiran.
Cara mudah bagi yang mungkin tak tahu..
just ambik borang colour biru&putih kat BSN yang tertera DEPOSIT/BAYARAN/TUNTUTAN

isikan apa yang patut dan pergi ke kaunter
oh!jangan lupa ambik nombor yer eh~
permohonan kemasukan IPTA menggunakan nombor nie bermula 9 Januari hingga 2 April  2012

dan untuk tahu kalendar pembelian no ID untuk kemasukkan institusi pengajian lain2,bolek click this <LINK>


p/s:Just finished History Papers today!AND IT WAS OKkkk!!thank you for all helpers~

2 comments:

eclipsesweet said...

ema... beli no tu kat bank je ke?

laman web dia apa ar? link yg ema bg lam post ni x boley nak bukak laa.. :) TQ..

Ema said...

g kat bank bsn batu 6 ker..
tak leh eh?
Laman kemasukan ke IPTA

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...