16 September 2010

My Open day~

My open day~
is MARVELLOUS...
Start pukul 12...dan tetamu ramai serbu betul2 datang pukul 12 - 1
gawat,memang ke hulu ke hilir dalam dapur.
nasib baik ada sepupuku yang tolong bantu dan pak saudara..
ha3,anak dara dah ada 4,tak cukup lagi tangan..
aDA apa eh kat Open House..
oooh...ada banyakkkk!!!!!!!
nasi dagang,nasi minyak,laksa penang,tapai,ketupat,rendang dan etc
sayangnya,semua tak cukup..terpaksa mak masak makanan lebih..erm..mee sup n nasi beriani..
ohhh...sempat2..sebab my mom is SUPER MOM!

terima kasih Lutfyah n adiknya n Qilah amin for coming..
Fakh...fuhh..buat apa la kat kemaman tu..
D-Bah..Anda juga dimaafkan,tak apa..
dan juga seorang kawan sekolah rendah..Honey asfarina..
thanx for coming~

Esok last day cuti..
serious,nak buat apa..terasa cuti nie tak cukup..
fakh sms kata nak p lombok..Ha3..
tak apa,asalkan bahagia~





















my sisters










putera syahir




putera syafiq

Pak Su..muda kan.ha3

my cousins..yang baju merah tu sebaya Ema - Sekolah SHAMS






GoodBye~

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...