2 September 2010

sesungguhnya...

assalamualaikum
Tiada apa yang dapat ditulis..
menjadi perkongsian buat blog ku tersayang..
Sunyinya ....
HaRi ni last day sekolah di bulan puasa..
Sekajap sahaja rasanya..
macam baru kelmarin ada latihan kebakaran sekolah -.-
sedar2 dah berada dalam 10 malam terakhir..
*menengung*
apa yang boleh di buat masa ni..
persiapan raya...erm..tahun nie balik perlis..
raya kat perlis..JAUUH NUNGG
sah loya setiap kali balik..
tahun nie warna merah - harap tak dikejar kuba kat sawah padi kat sana nanti~
exam pun KO sikit..ada yang ok~ada yang mencatat sjarah~
kata cikgu - nie OTI jer..~
kerja cuti terancam pun betambun~terutama add math..
ada kat dalam 3 set soalan paper 1&2..
math mode,sej , kimia, bi..2 sahajalah kerja yang ada..
harap2 mood baik cuti ni,bleh siapkan cepat~
sesungguhnya ema sudah boring...
sebab 2 post kali ni agak memboringkan...
xder apa yang boleh diceritakan panjang..
nasib baik post nie tak masuk dalam koleksi post draft ema..dah ada 2 post dah yang x publish kelmarin..tiada mood nak tekan publish..
oh yer..balik kg maknanya tiada connection
tiada connection maknanya tiada internet..
bersabar jerla....

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...