19 September 2011

i'M Lazy

Assalamualaikum

I'm sooo lazy la these days..
Updating blog ...My Dear blogg~~
And more important.
i'm so lazy too study la >_<
Bukan tak study langsung.Cuma,tidak seiring dengan perkembangan kilang ehh saloh,seirign dengan peperiksaan SPM yang hanya tidak tak kurang lagi 10 bulan.
Sepatutnya usaha berganda.Tapi,biasa biasa jer usaha.huk3
Ema ema,jangan malas2 tau!
Camna nak boleh 11A kalu malas.
Nie pun sangkut dengan 'sesuatu perkara'.Nak kena habiskan buat 'sesuatu perkara',barulah boleh study semaksimum mungkin.
Kelas dah start kelmarin.Kiotang ingatkan kelas BIO jer ada,tapi cancel.Pakat balik belako.Sekali ema nak pulang,ustaz masuk mengajar petang tu.Orang ada kat +10 orang jer.Tapi,sesi pembelajaran masih ada tu.

Tadi ada kelas Fizik.Sepatutnya kelas Ema memang tak ikut kelas nie sebab khas untuk pelajar yang boleh markah rendah Fizik.Tapi,Cg Mad ajak kitorang p kelas Fizik sebab sikit sangat pelajar Klinik Fizik.Yang kesiannya,awok2 kelas ikhlas nie hyper sangat.Ema kesian jugak tengok pelajar2 klinik fizik tu,asalnya untuk diorang,bagi diorang faham.Tapi,lain pulak kisahnya.Diorang senyap jer.Ada tu paling2 ke belakang tengok kitorang yang pot pet pot pet ngan cg Mad..Kalu boleh,nak jadi makhamah kelas fizik tadi dengan 'perang' jawapan ngan cg.
Tapi,tak sehebat perang Politik lam kelas kelmarin sewaktu pembentangan BM.ENJOY,walaupun ema tak suke politik..
TUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ok.tamat cerita.
Tak sabo ema nak pergi kem Sumai khamis nie.Cg Ismail siap tanya tadi lam kelas,cam mana Cg tahu ema tak pergi lagi kem?pandai betul cg nie.Yang tak pergi lagi kem kelas ema -Ema,piqa ngan Cik Fizah.
Nak pergi honeymoon ngan Piqa khamis nie.Mengamuk Piqa nanti kalu tak boleh sebilik ngan ema nanti =__='

I'm scared for sEJarah.
So many things need to revise.
So i buy lots of History Exercise books F5 yesterday (2 jer...)
lemah lagi Sejarah F5.Nak kene faham.Silibus pon tak habis lagi +___+;


No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...