14 September 2011

Result Trial

Assalamualaikum


Result SPM trial dah dapat belaka.Alhamdulillah,pencapaian yang begitu menggembirakan Ema~♥
Akhirnya,dapat juga straight A's untuk 11 subjek spm nie~aLhamdulillah..
Dan tahniah jugak kepada Izan,Faiz,Q-lah mpp,Madhi budak bijok n Cik Fizah sebab boleh Straight A's.
Untuk kawan-kawanku yang memang ramai dapat 10A's
My Bestie - Fakhriah~,Cik CT!!woow,suke la dia boleh gred A banyak,Cik Farhah,Aisyah op?,err..sape g eh.OH!Adam.Tikah pun,dan kawan-kawanku ramai2 yang dapat pencapaian yang begitu meletup sekali,kalu belum,jangan risau,nanti SPM MELETUP Biar pecah result2 tu boleh straight 11A's.

Dan buat Ema jugak,harap2 janganla hanyut dalam pencapaian trial.Let's focus to SPM.i'm a bit worried with History la.3 hari baca bab tuler je.tak gerak2 =_=
OH.Ema tak sabar nak pergi kem nie.LAMBAT ke beno nak tunggu Siri 9 kat Hotel Sumai.Dengar orang cerita jer,orang nak pergi nie,tak sabar.Lambat2 nanti akan hilang mood pulak nak pergi..

OH!esok ada jamuan raya kat sekolah.Lambat sekolah ema buat jamuan kan?
Ema nak kene bawak nasi kampit ngan Pudddding~
dan..kuih raya?Q$Q#%@^/^&


p/s:Dah lama jugak tak kene mara ngan cikg u CT =(

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...