28 September 2011

Sedar diri

Assalamualaikum

Wahai kawan-kawanku sekalian..Tinggal bebebberapa hari lagi untuk periksa SPM.Ketar2 tak lutut tu?sakit kepala tak?Cemas tak?
Bagus la kalu tak ada.Kalu ada,kena jumpa doktor nie
Kita semakin hampir ngan SPM nie kenalah Sihat Walafiat.Semakin bertenaga dan bersemangat n prepare untuk periksa nie.Bukan tak tentu hala rasa cemas nak cover semua subjek dalam waktu yang dikira singkat nie

Ema pun rasa banyak yang kene dilakukan.Dan top of the list mestilah kene study sej.Lingkup la ema kalu tak baca,nak buat camner,sejarah nie kitorang bertuah dapat peruncingan.Kalu tak ada,sudah berambang sekali jawab.Harap2 tak begitu dalam periksa sebenar.AMIN.Cg pun dah baik hati bagi salinan spot sej 2011 spm.Tu pun bukan betul belaka.Kalu betul,memang satu nikmat la buat kitorang nie

Nak tambah perisa,kita buatla kelas petang yer.he2,minggu ni ema tak pergi kelas pun.he3.Sebab ema tak terpilih.Oh,esok ada BIO  tu.kene pergi ler.BIO pulak nak kene ingat form 5 yang begitu BANYAK sekali~terima kasih jugak kepada fasilitator yang mengajar ema kat kem subjek FIZ n BIO,fizik terutamanya sekali,sebab  ema lebih faham daripada biasa*wink3*

Ada lagi kem?Toksei la ema nok g doh masa nie.Nak study by myself jerla.Kalu ada rezeki,jangan ditolak.Budak bijak,mpp,faiz n Izan pergi kem Al-Kuliyyah kat Anggulia.bertuah kan diorang.Ema pulak,tidur lam kelas.Main galok2 lam kelas.Semenjak duduk lam kumpulan,ada saje benda nak kene galoknyer op.

HO!Tak sabar nak graduate high school.Majlis graduasi kitorang 21 oktober nie.Suke2.Dengar cerita,buat kat luar.Harap2 buat UniSZa atau UMT.kakak ema graduate TJ kat Unisza,tapi,tahun selepas 2, tu buat kat sekolah jer.Tak syok le cam nie.

Wahai cik Ema,sudah2 la main komp sokmo,subjek banyak nak kene cover,asyik dok main komp sokmo,bila la nak nak boleh straight A kalu camni.SEJARAH TU!!!!!!!!!!!!!!!!!



P/S:TQ sekolah for the red pendrive.Nak simpan jer,tak tahu nak buat apa =_=

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...