25 September 2011

Persediaan

Assalamualaikum


Insya-Allah.Persediaan yang secukupnya,mantap dari segi mentaliti dan fizikal antara faktor yang membantu kita untuk mendapat kebahagiaan kelak

BUKAN PERSEDIAAN NAK KHAWIN

tapi persediaan untuk menduduki Peperiksaan SPM kurang dari 50 hari lagi
Alhamdulillah.Setelah menunggu hampir 1 bulan,ema dapat juga mengakhiri kem Akademi Gemilang SPM di Sumai Apartment K.Terengganu bagI siri 9/12
Subjek yang ema dapat ialah Fizik and Bio
DAN EMA SUKA~terutama Fizik.Lagi faham~Sebab cg perempuan tu peramah.senang nak tanya.Lupa nak tanya nama cg tu.=_='
BIO.ema have problem to catch up dengan apa cekgu punyer method.Yang seriusnya,cara nak jawab soalan lain la pulak.huk3.

Yang lain,semuanya bereh belaka!Terima kasih Sumai kerana sediakan tempat penginapan yang menyejukkan dan bilik belajar yang sempit tapi kondusif.Minta maaf sebab 'tercontengkan' cadar putih anda,minta maaf jugak sebab ambik makanan sesuka hati~~

Okk.Nak kene buat keje umah betimbun22222.Letih bangat,bukan sebab tak cukup tidur,Haish,lotih jage anak mama lerrr.Macam2 karenah ada >.<.Cian mama.Dah jupe hauji macam dapat lolipop.

Kawan2 ku 5 ikhlas,tak sabar nak jupe balik kawan2 ku!anak2 mama jugak - (macam le duk kat overseas setahun........)

p/s:Betul ah syada,Lapo betul dok kat Sumai..Dohler ayam je setiap masa.ngan kuih puding/cake untuk tea break.Sekali dapat roti ommelete malam tadi ~kui3~SUKA~Nya~Thank you le piqa sebab share biskut oat tu yer

No comments:

Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...